Homepage  / Știri

Elizabeth Olsen promovează romanul erotic „Fifty Shades of Grey”

Elizabeth Olsen promovează romanul erotic „Fifty Shades of Grey”

de Redactia Tvmania

Cartea „Fifty Shades of Grey” de E. L. James (apărută şi în librăriile noastre sub titlul „Cele 50 de vicii ale domnului Grey”) şi-a găsit un fan în persoana tinerei Elizabeth Olsen (23 de ani) – sora mai talentată într-ale actoriei decât gemenele Mary-Kate şi Ashley.

Tânăra actriţă, care a impresionat la festivalurile de film cu rolul din „Martha Marcy May Marlene” (2011), spune că volumul le ajută pe femei să discuse deschis despre propria sexualitate.

„A avut un impact uriaş asupra societăţii. Se pare că au crescut vânzările la sfoară pentru că femeile care au citit cartea au încercat şi ele să facă sex legate, ceea ce este grozav. E aşa un tabu pentru femei să discute despre sex fără ajutorul revistei «Cosmopolitan». Vorbeam cu un tip care glumea, spunând «Evident, tipele astea trebuie să se uite la filme porno». Într-un fel, are dreptate”, a explicat ea pentru BullettMedia.com.

În schimb, actriţa spune că nu ar accepta în ruptul capului rolul principal feminin din viitorul film bazat pe seria de romane.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton