Homepage  / Vedete străine

Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff din „Doctor Strange”) spune că ar trebui să revină în universul Marvel

Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff din „Doctor Strange”) spune că ar trebui să revină în universul Marvel
5

de Roxana Mirea,

Elizabeth Olsen a interpretat-o pe Wanda Maximoff în filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei”. Având în vedere sfârșitul filmului, nu este clar dacă Wanda va mai avea un viitor în universul Marvel. Invitată în emisiunea „The Tonight Show”, Elizabeth Olsen a fost întrebată dacă va reveni în rolul Wandei în universul Marvel.

Elizabeth Olsen vrea să revină în universul Marvel

Chiar și cu puterea de a rescrie realitatea după cum crede de cuviință, Wanda Maximoff, interpretată în filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” de actrița Elizabeth Olsen, nu știe ce îi rezervă viitorul Universului Cinematografic Marvel.

Elizabeth Olsen a fost invitată miercuri la „The Tonight Show” pentru promovarea „Hattie Harmony: Worry Detective”, o nouă carte pentru copii pe care a scris-o împreună cu soțul ei, Robbie Arnett. Dar, bineînțeles, gazda emisiunii, Jimmy Fallon, a trebuit să o întrebe despre personajul ei, Wanda Maximoff.

Când a întrebat-o dacă va mai face și alte filme Marvel, Olsen a răspuns: „Sper că da. Ei nu-mi spun nimic despre soarta mea”.

Ar trebui să mă întorc„, a adăugat ea. „Dar eu chiar… nu știu. Vreau ca fanii să fie atât de agresivi și să-i îngrozească pe cei de la [Marvel] pentru a-i determina să fac și alte filme.”

Apoi, Olsen a precizat: „Nimeni nu trebuie să folosească forța”.

Wanda lui Olsen a terorizat multiversul în „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, lansat acum pe Disney+. Coruptă de Darkhold, ea a urmărit-o pe tânăra America Chavez (Xochitl Gomez), care era protejată de Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

După evenimentele din WandaVision, Wanda a râvnit la puterea fetei de a traversa multiversul pentru a scăpa într-o realitate în care copiii ei erau încă în viață.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Primul film Marvel care cuprinde și o componentă horror

Filmul „Doctor Strange în Multiversul Nebuniei” este primul din universul Marvel care cuprinde și o componentă horror.

Regizorul Sam Raimi, care nu a mai regizat de la „Grozavul și puternicul Oz” (2013) încoace, s-a inspirat pentru accentele macabre ale poveștii din romanul horror SF al celebrului H.P. Lovecraft, „În munții nebuniei” / „At the Mountains of Madness” (tradus și la noi). Totodată, Raimi a mai avut în vizor și câteva scene clasice din filmele lui Steven Spielberg, printre care „Indiana Jones și Căutătorii arcei pierdute” / „Raiders of the Lost Ark” (1981), „Poltergeist” (1982), „Indiana Jones și templul blestemat” / „Indiana Jones and the Temple of Doom” (1984) și „Gremlins” (1984).

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton