Homepage  / Știri

Ellen DeGeneres a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Ellen DeGeneres a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

de Redactia Tvmania

Actriţa şi gazda talk-show-ului de succes „The Ellen DeGeneres Show” a fost recompensată public pentru popularitatea acumulată cu greu de-a lungul carierei. E! News scrie că Ellen DeGeneres (54 de ani) a fost încântată de steaua cu numărul 2.477 primită pe celebrul Bulevard Hollywood Walk of Fame:

„E uimitor. Mi-am petrecut întreaga viaţă încercând să nu fiu călcată în picioare, pentru ca acum să ajung să fiu călcată în picioare de oameni”, a spus simpatica vedetă.

Ellen a devenit celebră cu emisiunea ei TV, deşi nimeni nu-i dădea nici o şansă: ajuns la sezonul zece, „The Ellen DeGeneres Show” are în continuare succes la public. Dar în 2003, când formatul debuta pe micile ecrane, şefii postului nu erau deloc de părere că o actriţă lesbiană (Ellen îşi dezvăluise orientarea public într-un episod din serialul „Ellen”, în 1997, după care cariera actoricească i s-a dus pe apa sâmbetei) poate atrage publicul la TV.

Acum, are venituri de circa 50 de milioane de dolari pe an şi „The Ellen DeGeneres Show” a fost – în sezonul trecut – al doilea cel mai bine vândut format din punct de vedere al publicităţii, după emisiunea lui Oprah Winfrey, care s-a retras pentru a-şi crea propriul post TV.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton