Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ellen Pompeo, cel mai bine plătită actriță într-un serial dramă. Ce salariu va primi pentru următoarele sezoane „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo, cel mai bine plătită actriță într-un serial dramă. Ce salariu va primi pentru următoarele sezoane „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Fanii „Anatomia lui Grey” pot răsufla ușurați. Serialul lor preferat va continua cu încă două sezoane (15 și 16, întrucât acum americanii pot urmări pe micile ecrane sezonul cu numărul 14 al seriei cu tematică medicală), iar Ellen Pompeo va fi protagonista show-ului, așa cum am fost obișnuiți până acum, scrie The Hollywood Reporter.

Ellen Pompeo va primi câte 20 de milioane de dolari pentru fiecare an în care va apărea în serial și se plasează astfel pe primul loc în topul celor mai bine plătite actriţe din seriale-dramă. Mai precis, actrița care joacă rolul Meredith Grey în serial, va fi recompensată cu câte 575 de mii de dolari pentru fiecare episod din sezoanele 15 şi 16.

De asemenea, ea va primi atât bonusuri, dar şi un procent din încasări, iar salariul ei va ajunge astfel la suma de 20 de milioane de dolari în fiecare an.

„Am 48 de ani, am ajuns, în cele din urmă, într-o poziţie în care pot cere ceea ce merit, fapt care vine doar odată cu vârsta”, a scris Pompeo în articolul publicat în The Hollywood Reporter.

 

Postul de televiziune american ABC a confirmat că va produce două noi sezoane ale serialului, fără a oferi alte informaţii.

„Show-ul va continua atât cât doreşte Ellen”, a spus creatoarea serialului TV, Shonda Rhimes, care mai are la activ o altă producţie de succes, „Scandal”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton