Homepage  / Vedete străine

Ellen Pompeo, mesaj emoționant după ce a renunțat la rolul ei din „Anatomia lui Grey”. „Show-ul trebuie să continue”

Ellen Pompeo, mesaj emoționant după ce a renunțat la rolul ei din „Anatomia lui Grey”. „Show-ul trebuie să continue”
8

de Roxana Mirea,

Actrița Ellen Pompeo a transmis acum un mesaj emoționant după ce și-a pregătit ușor, ușor viața de după „Anatomia lui Grey”, serial în care o interpretează de 17 ani pe protagonista Meredith Grey. Deși are rolul principal în drama medicală difuzată și la noi, actrița va apărea în doar 8 episoade din cele 22 ale sezonului 19 al dramei medicale.

Mesajul transmis de Ellen Pompeo fanilor serialului „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo le-a transmis joi un mesaj emoționant fanilor serialului „Anatomia lui Grey” / „Grey’s Anatomy”, în timp ce se pregătește pentru ultimele episoade din producția de succes de la ABC.

Sunt veșnic recunoscătoare și umilă în fața dragostei și a sprijinului pe care mi l-ați arătat cu toții mie, lui Meredith GREY și serialului timp de 19 sezoane!„, a scris ea pe Instagram alături de un selfie. „Prin toate….nimic din toate acestea …nu ar fi fost posibil fără cei mai buni fani din lume”.

2018 GLSEN Respect AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pompeo, care și-a anunțat plecarea din serial în timpul verii, a continuat spunând că baza de fani a făcut ca experiența ei să fie „atât de distractivă și ICONICĂ”.

Vă iubesc nebunește și vă apreciez la fel de mult. Nu este prima dată când vă aflați în rollercoaster… știți că show-ul trebuie să continue și cu siguranță mă voi întoarce în vizită”, a mai scris actrița, în vârstă de 53 de ani.

Ellen Pompeo face parte din serial încă de la premiera sa din 2005. Deși nu va mai face parte din distribuția serialului, ea a promis că va continua să fie „parte din spectacol” în alte moduri. „Sunt producător executiv. Mi-am petrecut două decenii din carieră în [Anatomia lui Grey] – este inima și sufletul meu. Nu voi pleca niciodată cu adevărat atâta timp cât [este] în emisie„, a declarat ea pentru Deadline în septembrie.

Ellen Pompeo a semnat deja să joace și să producă seria „Orphan” de la Hulu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton