Homepage  / Articole

Ellen Pompeo nu renunță la „Anatomia lui Grey”

Ellen Pompeo nu renunță la „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

La doar un an şi jumătate după ce declarase că “voi ieşi din serial când îmi expiră contractul”, Ellen Pompeo, interpreta personajului titular din “Anatomia lui Grey”, spune că ar vrea să continue în populara producţie marca ABC, relatează TVguide.com. Există o singură problemă: “Am fost invitată pentru opt ani – ăsta a fost contractul – şi nimeni nu m-a rugat pentru o singură zi în plus. Ştiu că Shonda Rhimes (creatoarea seriei, n.r.) a spus că show-ul va continua, dar n-aş putea bănui că vor să continue cu mine. Nu te îmbraci pentru petrecere dacă nu ai o invitaţie”.

Ar continua şi fără Patrick Dempsey

Dacă, însă, cei de la ABC i-ar propune să rămână în serial – fiind un personaj central, bănuim că probabilitatea e destul de mare -, atunci Ellen s-a arătat dispusă să negocieze.

“Mi-ar plăcea să am oportunitatea unei discuţii”, a spus ea. “N-aş strâmba niciodată din nas la «Grey». Câtă vreme poveştile sunt sincere şi autentice, iar eu şi Patrick (Dempsey, interpretul doctorului Derek “McDreamy” Shepherd, n.r.) am simţi că avem motive să fim pasionaţi de subiecte, e oricum mai bine decât o slujbă obişnuită”.

Pe de altă parte, se prea poate ca Dempsey să vrea să iasă din serial în viitorul apropiat, alături de colega Sandra Oh (Cristina), pentru a se concentra asupra carierei sale cinematografice. În mod surprinzător, Ellen spune că, şi în acest caz, ea ar fi interesată să continue povestea lui Meredith.

“Am avut norocul să lucrez alături de Sandra Oh în ultimii opt ani; e un talent incredibil”, a explicat Pompeo, adăugând că simte la fel şi în legătură cu foşti colegi ca T.R. Knight şi Katherine Heigl.

“Nu credeam că show-ul va putea merge mai departe fără ei, şi totuşi am găsit o cale. Poate ar fi interesant ca Meredith să trebuiască să se descurce cu pierderea Cristinei, pentru poveste”, a continuat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton