Homepage  / Știri

Ellen Pompeo vrea o familie sănătoasă

Ellen Pompeo vrea o familie sănătoasă

de Redactia Tvmania

Actriţa Ellen Pompeo (40 de ani) a dus dintotdeauna o viaţă sănătoasă şi spune că acum, de când este mamă, va pune accentul pe exerciţii fizice şi o dietă corectă.

Pompeo, care are o fetiţă de opt luni, Stella, cu soţul ei, producătorul muzical Chris Ivery, a povestit revistei „OK!” că nu va fi genul de mamă care are grijă de toţi ceilalţi din jur, dar nu şi de ea. „Am fost mereu obsedată de exerciţii fizice şi o alimentaţie sănătoasă. Nu am fumat niciodată. Când mănânci mai sănătos alături de copiii tăi, îi înveţi să facă la fel, faci o activitate de familie şi te ajuţi şi pe tine, aşa că te vei simţi automat mai bine”.

Actriţa care o interpretează pe Meredith Grey în serialul „Anatomia lui Grey” (difuzat în România de TVR 1) spune că toate femeile se plâng că nu au timp de exerciţii, dar nu este aşa: „Poţi merge la plimbare alături de copii tăi. Poţi merge cu bicicleta. Femeile nu-şi fac timp pentru ele însele şi apoi spun «Nu pot face asta pentru că trebuie să fac altceva». Dar poţi să petreci timp împreună cu familia şi să ai şi grijă de tine în acelaşi timp”.

Ellen Pompeo spune că este decisă să fie un model pentru familia ei şi să opteze doar pentru alimente sănătoase.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton