Homepage  / Vedete străine

Ellie Goulding, din nou acuzată că l-a înșelat pe Ed Sheeran. Cum s-a apărat cântăreața

Ellie Goulding, din nou acuzată că l-a înșelat pe Ed Sheeran. Cum s-a apărat cântăreața
11

de Roxana Mirea,

Acum câțiva ani, s-a zvonit că Ellie Goulding l-ar fi înșelat pe Ed Sheeran cu Niall Horan („One Direction”). Ei bine, acum cântăreața a abordat, în sfârșit, acest subiect, după ce un fan i-a reproșat faptul că l-a ales pe Niall în locul lui Ed.

Ellie Goulding, despre zvonul că l-a înșelat pe Ed Sheeran cu Niall Horan

Ellie Goulding abordează, în sfârșit, un zvon vechi despre viața ei amoroasă. Cântăreața a distribuit pe TikTok, pe 31 decembrie, un videoclip în care dansa pe hit-ul lui Harry Styles, „As It Was”, când un fan a comentat: „Nu pot să cred că l-ai înșelat pe Ed cu Niall”, referindu-se la Ed Sheeran și Niall Horan, cu care Goulding a avut o relație în 2013, scrie etonline.com.

Nu este adevărat!!!”, a răspuns Ellie Goulding.

@elliegoulding

Quick boob check then we’re birthday groovin

♬ As It Was – PREP

Goulding, în vârstă de 36 de ani, și Horan, în vârstă de 29 de ani, au stârnit pentru prima dată zvonuri referitoare la o poveste de dragoste în august 2013, după ce The Mirror a scris că cei doi au fost văzuți la Festivalul V din Anglia. O săptămână mai târziu, Goulding a fost văzută cu Sheeran, în vârstă de 31 de ani, ținându-se de mână în fața camerei în timp ce stăteau în public la MTV VMAs.

Ellie Goulding a scris despre relația ei cu Sheeran la vremea respectivă într-un tweet, spunând: „Îmi place că dacă mă țin de mână cu prietenii mei înseamnă că suntem împreună. În acest caz, eu sunt în multe relații.”

Sheeran, care era un colaborator frecvent al trupei lui Horan, One Direction, la acea vreme, a vorbit despre momentul în care s-au ținut de mână o lună mai târziu, spunând la un post de radio din Seattle: „Oamenii normali nu se țin de mână dacă sunt doar prieteni”.

Se întâmpla. Iar acum nu se mai întâmplă„, a adăugat el.

MTV EMAs 2019 – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ce a spus atunci Ellie Goulding despre relația cu Ed Sheeran cu Niall Horan

În anul următor, Sheeran a lansat piesa „Don’t”, în care cântă despre faptul că a fost înșelat de o altă cântăreață, ceea ce a făcut ca mulți fani să speculeze că piesa se referea la triunghiul amoros dintre el, Goulding și Horan.

Povestea s-a răspândit și a fost preluată de un ziar britanic. Cântărețul a declarat în cele din urmă pentru Entertainment Weekly în 2015, că el „nu a confirmat niciodată de fapt” despre cine era vorba în piesă.

PFW BoF500 Gala JRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 11

Nu este prima dată când Ellie Goulding vorbește despre relația ei cu colegii ei muzicieni. În același an, ea a clarificat relația sa cu Horan și Sheeran, declarând pentru ELLE U.K.: „M-am întâlnit de câteva ori cu Niall, dar nu am avut niciodată o relație cu Ed. Nu am absolut nicio idee de unde a venit asta și de ce a fost transformată într-un lucru atât de important”.

De atunci, Goulding s-a căsătorit cu Caspar Jopling, în 2019 și au devenit părinții unui băiețel în 2021. Între timp, Ed Sheeran a confirmat în iulie 2019 că s-a căsătorit cu Cherry Seaborn. Cei doi au împreună două fiice.

La rândul său, Horan este împreună cu Amelia Woolley încă din 2020, deși și-au ținut în mare parte relația departe de lumina reflectoarelor.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton