Homepage  / Articole

Ellie White, fericita mămică a unui băiețel sănătos!

Ellie White, fericita mămică a unui băiețel sănătos!

de Redactia Tvmania

Ellie White este fericita mămică a unui băiețel perfect sănătos. Artista a fost aseară supusă unei operații de cazariană la o clinică din București, în urma căreia a adus pe lume un băiețel cu greutatea de 3,760 kg și lungimea de 50 de cm. Doru Tinca, logodnicul și managerul artistei, i-a fost alături și a asistat la naștere în sala de operație.

“Termenul inițial al nașterii era undeva între 5 și 9 decembrie. În ultimele zile, Ellie s-a simțit relativ bine, așa că nu anticipam ce avea să se întâmple. Ieri am fost la controlul săptămânal, iar doamna doctor ne-a spus că micuțul nu mai are răbdare și că este timpul să vină pe lume. În doar o oră, Ellie avea să fie în sala de operație. Totul s-a petrecut amețitor de repede!”, declară Doru Tinca.

Băiețelul, care va fi botezat cu numele de Mihai, s-a dovedit a fi foarte gălăgios, fapt pentru care artista a și glumit atunci când l-a ținut pentru prima dată în brațe: “Cred că va ajunge tenor când va fi mare!”.

Pe întreaga perioadă a sarcinii, Ellie White a avut o activitate profesională intensă. După succesul înregistrat de „Sete de noi”, artista a filmat un videoclip în Malta, pentru piesa “Ziua mea”, pe când era însărcinată în patru luni, și a susținut zeci de concerte până în luna a opta de sarcină.

Ellie White va reveni pe scenă la finalul acestui an, pentru concertele de Crăciun și Revelion. Anul viitor, ea va lansa o serie de piese compuse chiar de ea.

„Le voi face pe toate! Sunt ambițioasă! Oricum, sunt lucrurile pe care le fac din dragoste și este imposibil să nu mă descurc!”, a declarat Ellie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton