Homepage  / Știri

Elton John: Am crezut că lumea știa că sunt gay

Elton John: Am crezut că lumea știa că sunt gay

de Redactia Tvmania

Sir Elton John a fost mereu convins că lumea era conștientă de orientarea lui sexuală, și tocmai de aceea nu a făcut un anunț oficial până când nu a fost întrebat direct cu privire la acest lucru.

Artistul de 65 de ani – care a spus întâi că e bisexual (în 1976) și a luat-o de soție pe Renate Blauel (în 1984), înainte să confirme că e homosexual (în 1988) – spune că „aștepta” să fie întrebat direct și că nu a vrut să facă din orientarea lui sexuală un secret, scrie femalefirst.co.uk.

Atunci când a fost întrebat de gazda show-ului „Today” Matt Lauer de ce nu a recunoscut că e gay decât după vârsta de 40 de ani, Elton John a spus: „Nimeni nu m-a întrebat. Când (jurnalistul) Cliff Jahr mi-a zis (în timpul unui interviu pentru Rolling Stone) <<Îți voi pune o întrebare, dar dacă nu vrei să îmi răspunzi, voi închide reportofonul>>, eu am spus <>. La care el a zis <>. Eu am răspuns: <>”.

Elton – care are un fiu (Zachary) în vârstă de 18 luni împreună cu partenerul său David Furnish – a insistat să explice că nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală pentru a-și proteja cariera.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton