Homepage  / Vedete / Vedete străine

Elton John se retrage din muzică, după 50 de ani de carieră

Elton John se retrage din muzică, după 50 de ani de carieră

de Redactia Tvmania

Elton John se retrage din muzică. Artistul și-a anunțat ieșirea din viața artistică, după o carieră lungă de mai bine de 50 de ani.

Retragerea sa a fost una planificată, mai ales că Elton John declara cu ceva timp în urmă, mai exact în 2012, pentru BBC, că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia sa, în special cu băieții săi: „Voi continua să lucrez până când Zuchary va merge la școală pentru că vreau să-l duc și să-l iau de la școală. Nu vreau să ratez această parte din copilăria sa.”

Un alt motiv al acestei decizii, potrivit pulicației The Mirror, ar fi faptul că artistul își dorește să aibă mai multă grijă de sănătatea sa.

În 2017, artistul a stat internat 12 zile la terapie intensivă, după ce a suferit de o infecție puternică în urma turneului susținut în America de Sud.

Ultimul spectacol pe care artistul îl va susține va purta numele „The Million Dollar Piano” și va avea loc în Las Vegas, pe data de 19 mai 2018. Show-ul va puncta astfel cel de-al 200-lea mare concert al artistului.

Pe numele său real Reginald Kenneth Dwight, Elton va împlini anul acesta, pe 25 martie, vârsta de 71 de ani. Este căsătorit cu David Furnish din 2014, după o relație de lungă durată, și este tatăl a doi băieți: Zachary, în vârstă de 7 ani, și Elijah, în vârstă de 5 ani, ambii născuți de aceeași mamă surogat.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton