Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Elvira Deatcu a explicat cu ce se ocupă fiul ei în Italia. „I-a fost foarte greu. Stă acasă și lucrează, pentru că altfel nu ar face față”

Elvira Deatcu a explicat cu ce se ocupă fiul ei în Italia. „I-a fost foarte greu. Stă acasă și lucrează, pentru că altfel nu ar face față”
10

de Andra Stana,

Elvira Deatcu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. După e a jucat în „Vlad”, ea a primit un rol și în cel mai recent serial de la Pro TV, „Clanul”. În viața privată, Elvira este mama a doi băieți, dintre care unul a plecat la studii în străinătate.

Elvira Deatcu, despre ce face fiul ei cel mare în Italia

În 2021, fiul cel mare al Elvirei Deatcu a reușit să fie acceptat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, dar și la o universitate de arhitectură din Italia. Luca a ales însă să plece din România și să studieze peste hotare. 

Astăzi, băiatul cel mare al Elvirei Deatcu este student în Italia. În ultimii ani, lucrurile nu au fost deloc ușoare departe de părinții lui, scrie libertatea.ro. Cu toate astea, Luca a reușit să facă față situației cu care s-a confruntat, după cum recunoaște mama lui.

Elvira Deatcu, în vârstă de 50 de ani, are doi băieți. Actrița a mărturisit că pe cel mare, pe Luca, l-a susținut să devină arhitect.

„Cel mic face 15 ani în martie și Luca tocmai a terminat sesiunea, ne drăgălim prin telefon. A fost bine, acum se duce să mai dea un examen, pentru că nu a fost mulțumit de notă, era și un examen teoretic, foarte greu, Patrimoniu. Îți dai seama ce înseamnă patrimoniu în Italia și era extrem de multă materie și probabil că nu a reușit să acopere tot și mai are un examen acum. E anul al doilea.

Ca student la Arhitectură, nu poți să lucrezi cred că în nicio parte a lumii ăsteia, pentru că este extrem de solicitant. Are weekenduri când nu iese și noi tot îl împingem, du-te.

A vizitat câteva orașe, care sunt destul de aproape de Milano. Dar sunt weekenduri în care pur și simplu stă acasă și lucrează, pentru că altfel nu ar face față”, a declarat Elvira pentru Impact.

Elvirei Deatcu a explicat cu ce se ocupă fiul ei în ItaliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

A avut niște gânduri el în anul întâi, să își ia o trotinetă electrică, nu, și-a dat seama că este exclus ca student la Arhitectură. E facultate pe care o face în engleză, primul an a fost în italiană, adică sunt motive în plus pentru el.

Pentru că i-a fost foarte greu, nefiind nativ de limbă italiană. I-a fost foarte greu, a trecut prin niște furci caudine în timpul sesiunilor. El a intrat cu o medie foarte bună. Și s-a trezit într-o mare de italieni și lumea avea aceleași așteptări de la el ca și de la ceilalți studenți. Adică nimeni nu a spus niciodată, nu i-a pus mâna pe umăr și să-i spună: „Luca, te înțelegem, îți e greu”! Nu!”, a mai adăugat actrița.

Actrița Elvira Deatcu joacă în sezonul 2 al serialului „Clanul”

Elvira Deatcu a primit un rol în serialul „Clanul“. Pentru tvmania.ro, actrița a povestit cum a ajuns să joace în noul serial de la Pro TV.

Am primit un telefon de la Anghel Damian, de la producătoarea Delia Mihai. M-am întors acasă, cumva. Sunt oameni cu care eu am lucrat deja trei ani de zile. Sunt foarte mulți din echipa de la „Vlad” aici. Deci, nu era nevoie să ducă multă muncă de convingere cu mine.

Pe de altă parte, pentru actorii din țara asta este destul de trist. Este foarte tristă situația pentru că sunt extrem de puține proiecte într-un an și atunci îți dorești, normal, să exiști profesional. Nu e de stat acasă. În această profesie, te deprofesionalizezi stând.

Trebuie să exersezi să exiști în această profesie, așa că nu trebuiau să ducă o muncă de lămurire, mai ales că știam cât de bine e scris serialul, știam cine scrie. Adică am multe plase de siguranță. Mă întorc în familia mea, unde știu că depinde numai de mine să fie iubit personajul”, ne-a mai povestit Elvira Deatcu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton