Homepage  / Vedete româneşti

Elwira, mesaj emoționant pentru Mihai Petre de ziua lui. Cum a petrecut juratul de la „Dancing on Ice”

Elwira, mesaj emoționant pentru Mihai Petre de ziua lui. Cum a petrecut juratul de la „Dancing on Ice”
9

de Roxana Mirea,

Mihai Petre a împlinit astăzi, 28 martie, frumoasa vârstă de 43 de ani. Juratul de la „Dancing on Ice”, de la Antena 1, și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, atunci când a petrecut alături de prieteni, dar și de soția lui, Elwira. În plus, Elwira Petre a publicat un mesaj emoționant pe Instagram cu ocazia zilei de naștere a lui Mihai Petre.

Ce mesaj a avut Elwira pentru Mihai Petre de ziua lui

Mihai Petre a împlinit astăzi 43 de ani. Dansatorul și-a sărbătorit ziua de naștere duminică, în avans, alături de prietenii lui și de soția lui. Printre invitații de la petrecere s-au numărat și Cosmin Natanticu, Emi și Cuza, Maria Speranța, Radu Vâlcan și Adela Popescu, Irina și Răzvan Fodor, Pavel Bartoș, Andreea Popescu și soțul dansator, potrivit libertatea.ro.

Cu toții au dansat, au ascultat muzică, s-au bucurat de preparate alese și s-au distrat pe cinste. Toți cei prezenți au făcut și poze la petrecere, imagini pe care le-au distribuit apoi pe rețelele de socializare.

Elwira-mesaj-emotionant-pentru-Mihai-Petre-de-ziua-lui-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În plus, Elwira Petre nu putea lăsa ca o ocazie așa de importantă să treacă neobservată. Aceasta a publicat pe Instagram un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a soțului ei.

„Cu tine pe orice drum spre rai sau spre iad, cu mașina sau bicicleta, la bine sau greu cu zâmbet sau cu lacrimi cu tine totul este mai ușor. La mulți ani!”, a scris Elwira Petre în dreptul unei fotografii în care apare în brațele lui Mihai Petre.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton