Homepage  / Știri

Elwira Petre, consilier de dans sportiv la „Dancing with the Stars”

Elwira Petre, consilier de dans sportiv la "Dancing with the Stars"

de Redactia Tvmania

Vedetele care vor participa în emisiunea „Dancing with the Stars” vor fi antrenate chiar de Elwira Petre, cea care va fi consilier de dans sportiv în cadrul acestei emisiuni.

Elwira si Mihai Petre (2)

“Voi ajuta toate perechile și toți coregrafii să facă dansurile cât mai bine”, a mărturisit Elwira, cea care recunoaște că va avea pretenții foarte mari de la participanți.

“Sunt o antrenoare care cere mult, asta e firea mea, dar eu cred că doar atunci când ceri mult reușești să obții rezultate pe măsură. Voi fi așa cum sunt cu orice echipă pe care o pregătesc pentru performanță”, a dezvăluit Elwira Petre.

De la viitorii concurenți Elwira își dorește un singur lucru: să fie trup și suflet în sala de repetiții.

Să fie serioși e tot ce îmi doresc, pentru că orice bun dansator trebuie să fie în primul rând disciplinat”, consideră ea.

Cu toate că nu există stil de dans căruia să nu-i fi descifrat toate tainele, Elwira înțelege emoțiile pe care participanții le vor trăi, mai ales că și ea a fost mereu copleșită de ele înaintea tuturor competițiilor la care a participat.

“Îmi place la nebunie să dansez, dar întotdeauna înainte de orice concurs aveam emoții. E un lucru normal și absolut necesar, dacă nu mai ai emoții înseamnă că nu-ți mai pasă. Emoțiile sunt sănătoase”, a declarat Elwira.

Elwira dansează de când avea doar 10 ani. Elwira și Mihai Petre au fost de trei ori campioni naționali la dans sportiv, semifinaliști la Cupa Europeană de 10 dansuri, semifinaliști la Campionatul Mondial de 10 dansuri și finaliști la Cupa Europeană de dansuri latino-americane. Mai mult decât atât, cei doi formează prima pereche de dansatori români clasați în primele 50 ale lumii, în WDSF World Ranking List, în 2004.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton