Homepage  / Vedete româneşti

Elwira Petre, detalii neștiute despre căsnicia cu Mihai Petre. Ce a spus despre gelozia din cuplu

Elwira Petre, detalii neștiute despre căsnicia cu Mihai Petre. Ce a spus despre gelozia din cuplu
7

de Roxana Mirea,

Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți din 2008. Din iubirea lor, au venit pe lume două fetițe: Catinca și Ariana. Într-un interviu recent, Elwira Petre a vorbit despre căsnicia cu juratul de la „Te cunosc de undeva”. Iată ce a dezvăluit aceasta despre gelozia din cuplu.

Secretul căsniciei dintre Mihai și Elwira Petre

Mihai și Elwira Petre și-au câștigat simpatia multora odată cu participarea lor la „Asia Express”, sezonul trecut. Momentul în care Elwira i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, în show-ul de la Antena 1, a fost unul foarte emoționant. Recent, aceasta a dezvăluit că ea și Mihai Petre își declară iubirea zilnic prin gesturi mici.

Cred că ne declarăm cumva iubire zilnic, prin lucrurile mici. Nu există momente în care zicem: “Hai să ne așezăm la masă și să ne spunem poezii!”. S-a întâmplat așa în Asia pentru că s-a adunat foarte mult dor, dor de fete, dor de casă, dor de familie, de viața obișnuită, de zi cu zi. Cred că fiecare când este în Asia și simte acest dor, simte o mare ușurare în momentul în care pune totul pe hârtie și cumva le exteriorizează puțin”, a declarat Elwira Petre pentru Ego.ro.

elwira-petre-detalii-nestiute-despre-casnicia-cu-mihai-petre.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Elwira Petre, despre gelozia dintre ea și Mihai Petre

În multe cupluri, sentimentul de gelozie nu poate fi ocolit, însă Elwira Petre a mărturisit că în căsnicia ei cu Mihai Petre nu există așa ceva. Cei doi își spun mereu tot ce au pe suflet și sunt cinstiți unul cu celălalt.

Gelozie nu pot să zic că a existat. Ținem foarte tare unul la celălalt și cred că asta ne-a dat un soi de siguranță în relație. Suntem și cinstiți. Știe toată lumea că Mihai nu face sugar coating. El este foarte direct. Cred că asta ne-a ajutat puțin în relație pentru că tot ce ai pe suflet, spui”, a mai declarat Elwira Petre.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton