Homepage  / Vedete româneşti

Elwira Petre, imagini rare cu mama și bunica ei. Ce mesaj emoționant a avut soția lui Mihai Petre pentru tinerele mame

Elwira Petre, imagini rare cu mama și bunica ei. Ce mesaj emoționant a avut soția lui Mihai Petre pentru tinerele mame
10

de Roxana Mirea,

Elwira Petre a publicat pe Instagram o serie de imagini cu mama și bunica ei. Cum a fost Ziua Mamei, în Polonia, soția lui Mihai Petre a vorbit despre presiunea de pe umerii tinerelor mame care de-abia au născut. Iată ce mesaj emoționant și motivațional a scris Elwira Petre pe rețelel sociale.

Elwira Petre, imagini rare cu mama și bunica ei

Elwira Petre a publicat imagini cu mama și bunica ei, în contextul în care, ieri, 26 mai, s-a sărbătorit Ziua Mamelor în Polonia. De asemenea, soția lui Mihai Petre a publicat și un mesaj referitor la presiunea care se pune acum pe umerii mamelor de a arăta mereu ca scoase din cutie și cu toate lucrurile puse la punct.

Azi sărbătorim ziua mamelor în Polonia. Și scrolland pe telefon, am observat că în ultima vreme există o mare presiune pe umerii mamelor tinere, care abia au născut. Văd asta mai ales în social media. Un nou trend, după 1 luna de la naștere e că trebuie să ai abdomen plat, copilul se plimbă pe tocuri, cu căruciorul, în parc. Iar copilul nu plânge, nu are colici și doarme chiar toată noaptea. Mamele trebuie musai să aibă și rezultate excepționale la serviciu, manichiura făcută, casa mereu curată și 3 mese pregătite numai din alimente bio. Ore este posibil? Probabil că da. Numai că de cele mai multe ori chiar este mai greu decât pare”, și-a început mesajul Elwira Petre.

Elwira-Petre-imagini-rare-cu-mama-si-bunica-ei-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Elwira Petre, mesaj pentru tinerele mame

În continuare, Elwira Petre a scris că nu îți amintește dacă mama ei avea vergeturi sau celulită și că, pe vremuri, ultima grijă a mamelor era „un strat de grăsime în plus pe burtică”.

„Copilul tău nu doarme noaptea, alăptatul nu merge cu ți-ai dorit. Te simți epuizată, visezi la o cană de cafea ca să poți rezista încă o zi și ultimul lucru la care te gândești este să mergi la sală și să-ți lucrezi niște coapse de gazelă. A durat 9 luni să aduci pe lume acest copil. Ia-ți tot timpul de care ai TU nevoie să îți revii. Treptat și în ritmul tău. Copilul tău are nevoie de o mama sănătoasă, fizic dar și mental.

Când mă gândesc la mama mea nu îmi aduc aminte dacă avea celulită pe coapse sau vergeturi pe sâni. Tin minte cum mă mângâia pe păr. Tin minte dragostea și bunătatea ei. Tin minte cum îmi făcea micul dejun înainte să plece la serviciu.

Vă las aici câteva imagini cu mamele din familia mea, care cu siguranță s-au luptau și ele cu tot felul de probleme. Cum ar fi că nu aveau masina de spălat rufe, nici pampers, munceau în câmp și probabil că un strat de grăsime în plus pe burtică chiar era ultima lor problemă.

La mulți ani, MAMA”, a mai scris fosta concurentă de la Asia Express.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton