Homepage  / Nu rata!

Emanuel Terzian vine la Premier League Magazin

Emanuel Terzian vine la Premier League Magazin

de Redactia Tvmania

În această seară, de la 20.30, pe Eurosport 1, Emanuel Terzian vine la Premier League Magazin să discute despre etapa a 5-a din Anglia. Toate detaliile acestei etape din campionatul Angliei vor fi dezbătute alături de Dan Chilom și invitatul permanent al emisiunii, Costin Ștucan, redactor șef Prosport.

manolo-terzian

Nu mai puțin de 36 de goluri au fost înscrise în runda cu numărul 5 din Premier League, marcându-se cel puțin câte un gol în fiecare partidă. Au fost 8 victorii ale gazdelor și două succese ale formațiilor vizitatoare, fiind o etapă fără rezultate de egalitate.

Recordul lui Jurgen Klopp

Chelsea vs Liverpool a deschis această rundă (vineri, Live pe Eurosport 1) iar așteptările derby-ului cu o tradiție de peste 100 de ani au fost depășite. Oaspeții au deschis scorul prin Dejan Lovren, dublându-și apoi avantajul printr-o reușită superbă a lui Jordan Henderson.

Diego Costa a redus din diferență în repriza a doua însă nu a fost de ajuns pentru a stopa al doilea succes consecutiv al lui Jurgen Klopp ca manager al lui Liverpool pe Stamford Bridge. Este o performanță care i-a mai fost la îndemână doar lui Arsene Wenger/ Arsenal, acum 19 ani.

”Liverpool e o echipă atât de frumoasă cu Klopp pe bancă încât niciun rezultat al ei nu e o surpriză. Nici când pierde cu Burnley, nici când câștigă pe Emirates sau pe Stamford Bridge”, spune jurnalistul Emanuel Terzian, invitatul lui Dan Chilom în cadrul Premier League Magazin.

Cine o oprește pe Man. City?

Sunderland, Stoke, West Ham, Man. United și acum Bournemouth. Acestea sunt echipele care în startul sezonului nu au reușit să câștige vreun punct în fața celor de la Manchester City.

Trupa lui Pep Guardiola e singura formație cu maxim de puncte după primele 5 etape, lucru care nu îl surprinde pe

Emanuel Terzian: ”E stilul Guardiola să înceapă în forță sezonul și să facă diferența încă din primele runde prin constanță. Așa făcea la Barcelona, așa a făcut și la Bayern. Sincer, mă așteptam ca în Anglia să-i fie mai greu. Dacă tipul ăsta câștigă Premier League din primul sezon chiar e mare”.

În afara lui City, Everton și Tottenham sunt singurele formații care nu au pierdut vreun meci în aceste 5 etape. La polul opus, Stoke și Sunderland sunt echipele care nu au înregistrat deocamdată nicio victorie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton