Homepage  / Seriale

„Emerald City”, noul serial de la NBC, începe azi. Ana Ularu e în distribuție!

„Emerald City”, noul serial de la NBC, începe azi. Ana Ularu e în distribuție!

de Redactia Tvmania

Cu siguranță nu mai suntem în Kansas! Nu ați văzut niciodată în felul ăsta cartea „Vrăjitorul din Oz”, apărută în 1990 și scrisă de Frank Baum. Făcută celebră de muzicalul lui Victor Fleming, din 1939 cu Judy Garland, povestea se bucură acum de o nouă adaptare, la canalul american NBC.

Această nouă versiune pentru micul ecran a „Vrăjitorului din Oz” va avea premiera la NBC pe 6 ianuarie 2017. Primul sezon din „Emerald City” va avea 10 episoade.

emerald-city-ana-ularu

Orașul de Smarald a rămas în centrul sinopsisului, dar în jurul lui s-a construit un univers fabulos, întunecat și războinic, așa cum se vede din primul trailer care a apărut pe net.

O tornadă a ia pe sus din Kansasul natal pe Dorothy Gale (Adria Arjona), care se trezește într-o lume magică, în plin război între vrăjitoare.

emerald-city-noul-serial-de-la-nbc-are-trailer

Din distribuție, fac parte Adria Arjona, Oliver Jackson-Cohen, Ana Ularu, Vincent D’Onofrio. O serie de afișe dedicate personajelor centrale ale serialului au apărut, în vară, pe pagina oficială de Facebook a producției americane.

Sursă foto:  NBCEmeraldCity

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

Vincent D’Onofrio şi Ana Ularu, colegi de miniseria „Emerald City”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton