Homepage  / Vedete româneşti

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Asia Express. Mădălina nu a bănuit nimic. FOTO

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Asia Express. Mădălina nu a bănuit nimic. FOTO
12

de Roxana Mirea,

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Mădălina, la Asia Express. Momentul a fost extrem de emoționant, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle care a fost răspunsul Mădălinei. Tânăra nu a bănuit nimic. După ce momentul a fost difuzat la Asia Express, Emi s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și i-a înmânat inelul. Mădălina a spus „DA!”

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Asia Express

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Asia Express. Este al doilea sezon în care are loc o cerere în căsătorie la Asia Express. Nu avem cum să nu ne amintim de momentul în care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania în sezonul trecut al emisiunii de la Antena 1. Totuși, în cazul lui Emi lucrurile au fost destul de diferite pentru că el nu a avut-o alături pe Mădălina. Așa că a trebuit să aștepte să se difuzeze la televizor emoționantul moment pentru a afla ce răspuns îi va da aleasa inimii lui.

În Asia Express, Emi s-a gândit constant la iubita lui și a realizat că își dorește să trăiască mereu alături de ea. Concurenții au primit scrisori de la cei dragi. Emoționat până la lacrimi, Emi a citit scrisoarea pe care a primit-o de la Mădălina.

„Iubirea mea, știu că sunteți puternici și ambițioși, dar, dacă am ajuns să scriu această scrisoare, pentru mine sunteți învingători. Te super iubesc”, a fost scrisoarea trimisă de Mădălina.

„Vrei să te măriți cu mine?”

Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, și ne apucau panicile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani împreună, dar o putem crea. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. Într-un moment, prin primele etape, la un autostop, stăteam cu ochii închiși și mi-am imaginat momentul ăsta, așa că: „Iuțu, vrei să te măriți cu mine?”, a spus el, Emi, punându-se în genunchi.

Iuțu, fii atentă! Uită-te acum în dreapta ta, că el nu are inelul aici, îți dai seama că n-am avut cum să-l avem. Zi DA!”, a mai zis Cuza.

Cuza a fost și el foarte emoționant să fie martor la un așa moment important din viața celui mai bun prieten al lui. Amândoi au plâns și s-au strâns în brațe.

Acum sper că a acceptat. După toată faza asta, acum sper că suntem în brațe și ne pupăm, și toată lumea e pe lângă noi”, a spus Emi.

Eu nu plâng de fericire, plâng de ciudă că te însori înaintea mea”, a fost replica lui Cuza.

Iubita lui Emi a spus „DA”

Emi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui la Asia Express. Emi a prevăzut bine pentru că, după difuzarea momentului la Asia Express, a primit marele răspuns din partea iubitei sale. Mădălina nu s-a așteptat o clipă la ce avea să urmeze. Cei doi stăteau unul lângă altul pe canapea. În momentul în care a rostit „vrei să te măriți cu mine” la TV, Emi s-a ridicat de pe canapea, a scos inelul, s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și a așteptat răspunsul.

259771010_233902622176313_5089380976964019536_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„A zis da !! ❤️❤️💍 (nu avea incotro) 🤣

Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi, tot ce am trait impreuna si pentru toate momentele in care imi vei fi alaturi si pentru toate momentele pe care le vom trai impreuna! Chiar daca nu-s perfect, nici macar atat de bun, iti multumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi pe Instagram.

Alături de Emi au fost și Cuza, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Speranța, dar și Cucu de la Noaptea Târziu.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton