Homepage  / Vedete româneşti

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nunta de vis

Emi de la Noaptea Târziu și iubita lui s-au căsătorit religios. Primele imagini de la nunta de vis
9

de Roxana Mirea,

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui, Mădălina, s-au căsătorit religios duminică, 11 iunie 2023. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, după ce au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă, pe 7 iunie. Iată ce rochie de mireasă superbă a purtat Mădălina în ziua cea mare.

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui s-au căsătorit religios

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui, Mădălina, s-au căsătorit religios duminică, 11 iunie 2023, și au avut o  nuntă ca în povești. Mirii și invitații s-au distrat pe cinste în ziua cea mare, la doar câteva zile după ce au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă.

Mădălina a purtat o rochie de mireasă albă, simplă și crăpată pe picior. Părul l-a avut coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost la fel de simplu și cât mai natural. Emi a arătat elegant într-un costum de mire negru, cu papion tot negru și cămașă albă.  

De la marele eveniment, nu aveau cum să lipsească prietenii buni ai lui Emi: Cucu și Cuza, colegii lui Emi de la Noaptea Târziu. Desigur, prezenți au fost și Cosmin și Eliza Natanticu, ei fiind și nașii aleși de Emi și Mădălina.

emi-de-la-noaptea-tarziu-si-iubita-lui-s-au-casatorit-religios.-primele-imagini-de-la-nunta-de-vis-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Sper să fiu un soț așa cum meriți”

Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita lui, Mădălina, s-au căsătorit civil ieri, 7 iunie 2023. Ceremonia civilă a avut loc în aer liber, în zona Cernica.

„Am facut-o și pe asta! Love all my family and friends sau como se dice! Sper să fiu un soț așa cum meriți și să îmi simți cât mai puțin defectele! Te iubesc!!” a scris Emi, în dreptul unoe imagini de la cununia civilă.

Emi a cerut-o în căsătorie pe soția lui la Asia Express 2021. Momentul a fost extrem de emoționant, iar telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle care a fost răspunsul Mădălinei. Tânăra nu a bănuit nimic. După ce momentul a fost difuzat la Asia Express, Emi s-a pus în genunchi în fața iubitei lui și i-a înmânat inelul. Mădălina a spus „DA!”

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton