Homepage  / Televiziune

Emi și Cuza, primele reacții după finala Asia Express. „Nu cred că se putea termina mai bine”

Emi și Cuza, primele reacții după finala Asia Express. „Nu cred că se putea termina mai bine”
10

de Roxana Mirea,

Emi și Cuza, primele reacții după finala Asia Express. Fanii emisiunii de la Antena 1 au așteptat cu sufletul la gură, aseară, 28 noiembrie, să vadă cine sunt marii câștigători de pe Drumul Împăraților. La sfârșit, coroanele, dar și premiul în valoare de 30.000 de euro, au ajuns la Mihai și Elwira Petre. Chiar și așa, Emi și Cuza se simt învingători și au și de ce. Cei doi sunt mândri că au reușit să trăiască întreaga experiență Asia Express și, după marea finală, amândoi au scris două mesaje emoționate pe rețelele sociale.

Emi și Cuza, primele reacții după finala Asia Express

Emi și Cuza se simt învingători și au toate motivele. Cuza spune că a câștigat un frate, o viață frumoasă, dar și pe oamenii numeroși care i-au susținut la Asia Express. În plus, el a mai precizat că Drumul Împăraților a reprezentat o lecție de viață.

„Am castigat mai mult când nu am castigat…am câștigat un frate, pe Emi, am câștigat o viata frumoasa și v-am câștigat pe voi!!! Povestea s-a terminat. Am reusit sa o trăim pe toată. Asia Express pentru noi a fost mai mult decât un concurs, mai mult decât un show tv. A fost o lecție în viata, un profesor bun care ne-a învățat ca nimic nu tine veșnic, nimic nu e capital… dar poate cel mai important: parcursul și experienta contează mai mult decat rezultatul.  Am avut șansa să cunoaștem sute de oameni minunati, am dormit în zeci de case și am mers cu sute de mașini. Nu am avut bani, telefon, mașina sau casa dar le-am avut pe toate. Am avut șansa să descoperim niște colegi minunați și sa concuram în finala cu cei mai buni dintre noi, așadar felicitări Mihai și Elwira Petre! Cat despre oamenii din echipa: RECUNOSTINTA este cel mai puternic sentiment pe care vi-l port.

Suntem mândrii de noi și de tot ce am făcut în aceasta competiție și nu cred ca se putea termina mai bine. Va mulțumim din suflet pentru zecile de mii de mesaje de incurajare și de simpatie. Suntem cu toții parte din ceva grozav.

Va mulțumesc, va iubesc și pe curând frumosilor.

Echipa bip bip bip… a jucat finala Asia Express!”, a scris Cuza pe Instagram.

emi-cuza-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Emi: „S-a terminat povestea asta”

De asemenea, și Emi se simte recunoscător pentru toată experiența Asia Express, dar și pentru că a câștigat un frate, pe Cuza. Acesta și-a exprimat și el recunoștința printr-un mesaj scris pe Instagram.

„Am plecat cei mai buni prieteni si ne-am intors frati!!” Iti multumesc pentru toata experienta si pentru toate momentele! S-a terminat povestea asta, vor mai fi altele!

Multumesc intregii echipe Asia Express, multumesc “familiei” noastre : @mihaicipu , @teodorapaulica , @irinarogo si felicitari castigatorilor : @mihaipetreofficial si @elwirapetreofficial !

Love u all!! ❤️❤️❤️”, a scris și Emi pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram Asia Express

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton