Homepage  / Vedete româneşti

Emil Rengle, copilărie marcată de gândurile suicidare ale mamei lui. Ce a dus la deteriorarea familiei sale

Emil Rengle, copilărie marcată de gândurile suicidare ale mamei lui. Ce a dus la deteriorarea familiei sale
8

de Roxana Mirea,

Emil Rengle, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a vorbit despre evenimentele din trecut, care l-au marcat. Coregrafului i-a fost foarte greu s-o audă constant pe mama lui spunând că vrea să se sinucidă. Emil Rengle a avut un frate, care a încetat din viață înainte ca el să vină pe lume.

Emil Rengle, afectat de gândurile suicidare ale mamei sale

Emil Rengle a avut o copilărie grea, marcată de gândurile suicidare ale mamei sale. Înainte ca dansatorul să vină pe lume, fratele său a încetat din viață. Aceasta a fost scânteia care a dus la deteriorarea relației dintre părinții săi. Pe când avea doar vreo șapte ani, Emil Rengle o auzea pe mama lui spunând constant că vrea să se sinucidă.

Mama mea a avut foarte multe gânduri de sucid pentru că a pierdut un prim copil. Cel mai des auzeam de la mama că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8 ani și nu aveam voie să intrăm în camera în care stătea pentru că urla că se sinucide și nu voia să vedem”, a spus Emil Rengle, acum ceva timp.

emil-rengle-si-a-cumparat-un-apartament-dar-are-planuri-mari-de-viitor.-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

După ce i-a amintit de acest episod din viața lui, Denise Rifai l-a întrebat pe Emil Rengle ce înseamnă moartea pentru el.

„Acum, un proces natural prin care o să trecem cu toții, toți vom ajunge acolo, toți vom muri. A trebuit să înțeleg de foarte devreme, să mă maturizez foarte devreme și să mă obișnuiesc cu această idee, inevitabil vom muri și oamenii dragi nouă vor dispărea la un moment dat, indiferent de cauză.

Nu-mi este frică de moarte, nu-mi este frică de moartea apropiaților mei. Încerc să mă bucur cât pot de mult de ceea ce am, de cei dragi, atâta timp cât îi am lângă mine (…) Fiecare familie are greutățile sale și se lovește de anumite probleme, asta a fost una dintre problemele cu care familia mea s-a confruntat și s-a descurcat cu ea cum a putut”, a dezvăluit Emil Rengle, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, potrivit kanald.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton