Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emilia Clarke dezvăluie fotografii rare din perioada operațiilor suferite pe creier

Emilia Clarke dezvăluie fotografii rare din perioada operațiilor suferite pe creier

de Redactia Tvmania

După ce Emilia Clarke a oferit mai multe detalii despre operațiile pe creier prin care a trecut, actrița a decis să arate pentru prima oară și fotografii din perioada respectivă. 

Emilia Clarke a vorbit despre anevrismele și operațiile prin care a trecut într-un interviu pentru CBS Sunday Morning. La câteva săptămâni după ce a detaliat experiența într-un eseu emoționant scris pentru The New Yorker, starul din „Game of Thrones” povestește care a fost cea mai mare teamă trăită atunci. Așa cum a precizat inițial, Emilia a fost operată în februarie 2011, când filma pentru primul sezon al serialului „Game of Thrones”, după ce a simțit niște dureri puternice care i-au cuprins capul.

Operația a fost finalizată cu succes, aceasta întorcându-se pe platourile de filmare, însă lucrurile nu s-au oprit aici. În scurt timp a descoperit un alt vas de sânge în creier, pe care a fost nevoită să-l trateze doi ani mai târziu. „Dacă o parte din creier nu primește sânge, nu va mai funcționa. Este ca un scurt circuit. Așa că, am avut asta, iar ei nu știau exact ce este”, a spus Emilia, adăugând că i-a fost mult mai greu să rămână optimistă după cea de-a doua operație.

Clarke a fost foarte îngrijorată că aceste probleme îi vor afecta abilitățile de actriță, abilitatea de a-și aminti replicile. „A fost o mare paranoia. Mă gândeam: „Dacă ceva s-a scurtcircuitat în creierul meu și nu mai pot juca niciodată?” Am trăit în acest fel o lungă perioadă de timp”, a continuat actrița.

Recuperându-se după cel de-al doilea anevrism, Clarke a trecut printr-o perioadă depresivă, însă a găsit suficientă putere încât să urmeze exemplul personajului pe care îl interpretează în serial, Daenerys Targaryen: „Mergi pe platourile de filmare și joci acest personaj neînfricat, treci prin foc, iar acest lucru m-a salvat, ajutându-mă să-mi reconsider propria mortalitate.”

Emilia Clarke se reîntoarce în rolul lui Daenerys pentru cel de-al optulea și ultimul sezon din „Game of Thrones”, care va avea premiera pe 14 aprilie la HBO.

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/emilia-clarke-a-suferit-doua-operatii-pe-creier-in-timp-ce-juca-in-game-of-thrones-le-am-cerut-doctorilor-sa-ma-lase-sa-mor-255520

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton