Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emilia Clarke, dezvăluiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte. „Este remarcabil că încă pot să vorbesc”

Emilia Clarke, dezvăluiri incredibile după ce a fost la un pas de moarte. „Este remarcabil că încă pot să vorbesc”
7

de Andra Stana,

Actrița Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul ei din serialul „Game of Thrones”/„Urzeala tronurilor”, a mărturisit, în 2019, că a suferit două anevrisme. Artista a recunoscut atunci că a fost supusă, de asemenea, unei intervenții chirurgicale pe creier. Recent, Clarke și-a deschis sufletul și a explicat - pe larg - cum a decurs recuperarea după cele două anevrisme suferite.

Emilia Clarke a dezvăluit că trăiește fără o parte din creier, după cele două anevrisme

Emilia Clarke a vorbit cu lux de amănunte despre experiența ei de viață după ce a supraviețuit la două anevrisme cerebrale. Actrița și-a exprimat recunoștința că a reușit să se recupereze după ce a pierdut „destul de mult” din creier.

Clarke și-a amintit problemele de sănătate în timpul unui interviu acordat emisiunii Sunday Morning de la BBC, în care a promovat piesa de teatru „The Seagull” de Anton Cehov. Actrița face parte din distribuția producției puse în scenă la Teatrul Harold Pinter. Piesa marchează debutul actriței în West End, scrie variety.com.

„A fost cea mai chinuitoare durere”, a spus Clarke.

Emilia ClarkeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Emilia Clarke: „O porțiune din creierul meu nu mai este utilizabilă”

Clarke a suferit două anevrisme cerebrale care i-au pus viața în pericol în timp ce lucra la serialul HBO: primul în 2011, al doilea în 2013. Ambele urgențe medicale au necesitat perioade lungi de recuperare. Clarke a vorbit pentru prima dată despre situația dificilă prin care a trecut în urmă cu trei ani, asigurându-și fanii că este în perfectă stare de sănătate.

„O porțiune din creierul meu nu mai este utilizabilă – este remarcabil că sunt capabilă să vorbesc și să-mi trăiesc viața complet normal, fără absolut nicio repercusiune”, a declarat Clarke. „Mă aflu în minoritatea foarte, foarte, foarte mică de oameni care pot supraviețui la așa ceva”.

Clarke și-a amintit apoi momentul în care a văzut imaginile cu creierul ei după cele două anevrisme suferite.

„Lipsesc destul de multe lucruri”, a spus Clarke înainte de a izbucni într-un râs puternic. „Ceea ce mă face întotdeauna să râd… Accidentele vasculare cerebrale, practic, de îndată ce orice parte a creierului tău nu primește sânge pentru o secundă, dispare. Așa că sângele găsește o altă rută pentru a se deplasa, dar atunci orice bucată care lipsește este, prin urmare, dispărută.”

Emilia Clarke ajută oamenii care au suferit leziuni cerebrale

De atunci, Clarke a creat o organizație de caritate pentru victimele leziunilor cerebrale și ale accidentelor vasculare cerebrale, numită SameYou, deși a lăsat în urmă propriile probleme medicale și și-a acceptat starea actuală de sănătate.

„M-am gândit: „Ei bine, asta ești tu. Acesta este creierul pe care îl ai’. Așa că nu are niciun rost să te frămânți mereu cu privire la ceea ce ar putea să nu fie acolo”, a spus Clarke.

Starul din „Urzeala tronurilor” face acum teatru

De asemenea, Clarke și-a făcut timp să vorbească despre rolul ei din „The Seagull”, care a avut premiera pe 6 iulie.

„Oportunitatea de a o juca pe Nina în „The Seagull” pe scena West End cu un regizor incredibil, lăudat și aplaudat, precum Jamie Lloyd – a fost un fel de experiență profundă… Este îndrăzneț să iei o piesă atât de iubită și de cunoscută ca aceasta și să o pui într-un [format] atât de modern, dezgolit, gol-goluț”, a împărtășit Clarke. „Acesta este motivul pentru care faci teatru. Este atât de incitant”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton