Homepage  / Cinema

Emilia Clarke, din „Urzeala tronurilor”, va fi în spin-off lui Han Solo

Emilia Clarke, din „Urzeala tronurilor”, va fi în spin-off lui Han Solo

de Redactia Tvmania

După cum am aflat The Guardian, actrița Emilia Clarke, Daenerys din „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, face parte din distribuția spin-off-ului „Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film”, centrat pe povestea lui Han Solo, interpretat de Alden Ehrenreich.

emilia-clarke

Nu se știe încă ce rol va avea Mama Dragonilor, dar ni se promite că va fi unul dintre personajele care vor interacționa cu Han Solo (Alden Ehrenreich) și Chewbacca.

Este vorba despre cel de-al doilea blockbuster al actriței care și-a mai încercat talentul și în „Terminator: Genisys”, din 2015.

Se știe deja că prietenul lui Han Solo, Lando Calrissian, interpretat de Donald Glover (care a mai jucat în „Magic Mike XXL”, „Efectul Lazarus” sau „Marțianul”) face parte și el din distribuția noii aventuri galactice.

Regizat de Phil Lord și Chris Miller („22 Jump Street”, „Marea aventură Lego”), „Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film” va ajunge pe marile ecrane în 2018 și, după „Rogue One: O poveste Star Wars” – care va avea premiera în România pe 16 decembrie 2016, este al doilea spin-off „Star Wars”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Citește și: Emilia Clarke („Urzeala tronurilor”), noua Sarah Connor în „Terminator” 5?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton