Homepage  / Vedete străine

Emilia Clarke, îngrozită de scenele intime cu Jason Momoa din „Game of Thrones”. „Nu știam că trebuia să joc goală”

Emilia Clarke, îngrozită de scenele intime cu Jason Momoa din „Game of Thrones”. „Nu știam că trebuia să joc goală”
5

de Roxana Mirea,

Emilia Clarke a interpretat-o pe Daenerys Targaryen în serialul „Game of Thrones” și a fost protagonista mai multor scene intime alături de Jason Momoa, care l-a interpretat pe Khal Drogo, soțul lui Daenerys. La acea vreme, Emilia Clarke avea 23 de ani și nu știa că va apărea goală în serial atunci când a acceptat rolul.

Emilia Clarke, despre scenele intime cu Jason Momoa din „Game of Thrones”

Emilia Clarke, în vârstă de 36 de ani, a fost protagonista mai multor scene intime împreună cu Jason Momoa, în serialul de succes „Game of Thrones”. Actrița spune că era „îngrozită” de scenele respective pentru că „nu știa ce să facă”. Emilia Clarke a mărturisit că plângea înainte să filmeze acele scene cu partenerul său din serial, Jason Momoa, potrivit filmnow.ro.

„Abia absolvisem școala de teatru și am luat ca atare toate scenele din scenariu. Am considerat-o o meserie ca toate celelalte și mi-am spus că este necesar să fac ce mi se spune. Nu mai fusesem niciodată pe un platou de filmare precum acela și nu știam că trebuia să joc goală în fața tuturor. Nu știam ce să fac sau cum să fac, ce așteptări aveau de la mine și cum voiau să fiu. Indiferent dacă exista sau nu nuditate, în primul sezon m-aș fi gândit clar că nu sunt demnă să cer nimic”, a declarat Emilia Clarke în cadrul podcastului Armchair Expert cu Dax Shepard.

„Game of Thrones” Season 8 (2019)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Cum a ajutat-o Jason Momoa pe Emilia Clarke

Totuși, în ciuda temerilor sale, Jason Momoa a fost de un real ajutor pentru Emilia Clarke în timpul filmărilor scenelor intime dintre personajele lor, în serialul „Urzeala tronurilor”. Potrivit declarațiilor actriței, starul din „Aquaman”, în vârstă de 43 de ani, a făcut ca totul să pară mai ușor și se simte „norocoasă” pentru modul în care acesta a gestionat scenele.

Jason Momoa și Emilia Clarke

„Abia acum îmi dau seama cât de norocoasă am fost. Situația ar fi putut degenera în foarte multe moduri”, a spus Emilia.

Actrița a mai spus că „experiența” pe care a avut-o Jason Momoa a ajutat-o să se simtă în largul ei și i-a arătat ce să facă. „El a spus de multe ori să mi se aducă un halat. A fost amabil și foarte grijuliu și ținea la mine”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton