Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emilia Clarke scoate la licitație o cină virtuală cu ea pentru a ajuta oamenii care suferă de COVID-19. Ce dorește în schimb?

Emilia Clarke scoate la licitație o cină virtuală cu ea pentru a ajuta oamenii care suferă de COVID-19. Ce dorește în schimb?

de Redactia Tvmania

Emilia Clarke scoate la licitație o cină virtuală cu ea în schimbul donațiilor către organizația „Same You COVID-19”.

Vedeta cunoscută din serialul „Game of Thrones” a postat un video pe  Instagram pentru a le cere fanilor să o ajute să strângă 250.000 de lire sterline (309.358 de dolari) pentru cauză.

„Cum te-ai simți să luam cina împreună? Când veți dona … 12 oameni norocoși mi se vor alătura virtual și împreună vom pregăti masa. Vom găti împreună, apoi vom lua cina. Vom discuta despre multe lucruri. Izolarea, frica și știți, faptul că nu știu să gătesc. Așadar va fi distractiv. Va fi interesant. ”

Organizația SameYou ajută pacienții care se recuperează de leziunile cerebrale și accidentele vasculare cerebrale să obțină ajutorul de care au nevoie acasă pentru a elibera paturile de spital, devenind astfel disponibile pentru cei care suferă de coronavirus.

„100% din generozitatea dvs. va finanța sprijinul clinicii de reabilitare virtuală în săptămânile următoare”, a încheiat actrița. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton