Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Emilian Rădinoiu, Mitică din „Vacanța Mare”, duce o viață discretă. Actorul a împlinit 60 de ani

Emilian Rădinoiu, Mitică din „Vacanța Mare”, duce o viață discretă. Actorul a împlinit 60 de ani

de Redactia Tvmania

Emilian Rădinoiu este cunoscut publicului din România datorită rolului jucat de el în serialul „Vacanța Mare”. Actorul a interpretat rolul lui Mitică în producția tv difuzată de Pro TV și Kanal D. Astăzi are 60 de ani și a ales să ducă o viață discretă.

Actorul a făcut parte din distribuția serialului „Vacanța Mare”, alături de Mugur Mihăescu (Leana), Florin Petrescu (Axinte) şi Radu Pietreanu (Costel), scrie Libertatea.ro. Cunoscut drept Mitică din „Vacanța Mare”, acesta este cunoscut în lumea filmului și a teatrului drept Emilian Rădinoiu.

De la o vreme, actorul a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și își dedică astăzi întreg timpul familiei sale. Anii trecuți, acesta a avut câteva apariții în show-uri organizate în unele orașe din România. Emilian Rădinoiu este căsătorit și stabilit în Craiova.

Acesta are un băiat, pe Mirel Rădinoiu, care este căsătorit la rândul lui şi care l-a făcut bunic. În luna septembrie a acestui an, actorul va împlini 61 de ani.

Nu numai Emilian Rădinoiu a ales să renunțe la celebritate. În aceeași situație se află și Mirela Stoian: Lila din „Vacanța Mare”, unul dintre cele mai iubite personaje de pe micile ecrane de la noi, nu mai apare aproape deloc la tv. Actrița făcea furori, în trecut, alături de Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, dar totul s-a schimbat după dispariția serialului de la Pro TV.

Sursa foto: Libertatea, Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton