Homepage  / Vedete româneşti

Emilian și Andreea Bălan, sărut pe scena „Te cunosc de undeva”. Motivul din spatele gestului lor

Emilian și Andreea Bălan, sărut pe scena „Te cunosc de undeva”. Motivul din spatele gestului lor
9

de Roxana Mirea,

În ediția de sâmbătă, 22 octombrie 2022, a emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a avut loc un moment total neașteptat. Emilian și WRS s-au transformat în Enrique Iglesias & Gente De Zona și au interpretat piesa „Bailando”. După prestația lor de pe scena transformărilor, Emilian a pupat-o pe Andreea Bălan pe buze.

Emilian și Andreea Bălan s-au pupat la „Te cunosc de undeva”

Emilian și WRS s-au transformat în Enrique Iglesias & Gente De Zona la „Te cunosc de undeva”, sâmbătă, 22 octombrie 2022. Cei doi au reușit să impresionaeze juriul cu prestația lor.

„Ce să mai… atitudine, carismă… Coregrafia, în spatele vostru, a fost foarte tare, bestială, băieții cu fetele, un duel foarte frumos, iar voi… Ești sexy, Emilian”, le-a spus jurata Andreea Bălan celor doi concurenți.

Apoi, Sore a atras atenția asupra unui aspect.

„Emilian, ca să completez ce a zis Andreea, să știi că Enrique Iglesias își alege o fată din public pe care o invită să o pupe pe scenă”, a spus Sore.

Așadar, artista i-a dat lui Emilian ideea de a o pupa pe Andreea Bălan, pentru ca transformarea lui în Enrique Iglesias să fie completă. Zis și făcut. Andreea Bălan a a părăsit masa juriului și a mers pe scenă, acolo unde Emilian a pupat-o pe buze.

Momentul a fost intens aplaudat de concurenți, de jurați și de prezentatori.

andreea-balan-si-emilian-s-au-putat-la-te-cunosc-de-undeva-2-1024×585-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Apoi, Emilian i-a dedicat o melodie Andreei Bălan, pe Instagram, în timp ce se afla în continuare în pielea lui Enrique Iglesias.

Emilian are o relație de un an de zile

Cu siguranță, Emilian a pupat-o pe Andreea Bălan de amorul artei, pentru că el are o iubită. Dacă iubita lui Emilian a fost geloasă pe momentul dintre el și Andreea Bălan, nu putem spune. În emisiunea online „Detectorul de minciuni”, găzduită de Oana Radu, pe canalul de YouTube theXclusive, Emilian spunea că iubita lui are tot dreptul să mai fie geloasă pe el, având în vedere statutul lui de persoană publică.

Ea are tot dreptul să fie mai geloasă pentru că sunt fete care îmi mai scriu. Așa a fost și chestia asta cu Bibi, care a dat de înțeles în online că e altceva. Deci are cumva motive să fie mai geloasă decât mine. Și în general femeile sunt mai… aprinse un pic”, a declarat Emilian despre iubita lui.

Sursa Foto: Instagram, Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton