Homepage  / Vedete străine

Emily Blunt, în discuții pentru un rol în filmul lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”

Emily Blunt, în discuții pentru un rol în filmul lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”

de Roxana Mirea,

Este oficial că talentatul Cillian Murphy este acum distribuit în rolul ilustrului fizician J. Robert Oppenheimer, în noul film al reputatului regizor Christopher Nolan. Actrița Emily Blunt este în discuții pentru a i se alătura lui Cillian Murphy în distribuția filmului, care va fi lansat pe 21 iulie 2023.

Emily Blunt, în discuții pentru un rol în filmul „Oppenheimer”

Cillian Murphy a confirmat că joacă rolul fizicianului J. Robert Oppenheimer în următorul film al lui Christopher Nolan, care se va lansa în 2023. Acum, o altă actriță de renume care este în discuții pentru a se alătura distribuției filmului regizat de Christopher Nolan ar fi nimeni alta decât Emily Blunt, scrie deadline.com.

Sursele spun că Emily Blunt va juca rolul soției lui J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy), omul de știință care a condus Proiectul Manhattan care a dus la inventarea bombei atomice.

Studiourile Universal vor distribui filmul despre Oppenheimer în întreaga lume și vor lansa filmul în America de Nord. Filmul este ecranizarea cărții „American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, scrisă de Kai Bird și Martin J. Sherwin, recompensată cu premiul Pulitzer.

Emily Blunt a avut nu unul, ci două filme care au trecut peste 100 de milioane de dolari în acest an, o faptă pe care niciun actor sau actriță în rol principal nu a realizat-o de la resetarea box-office-ului. Ea și-a reluat rolul principal în „A Quiet Place Part II”, care a avut încasări de 160 de milioane de dolari pe plan intern și aproape 300 de milioane de dolari în întreaga lume. După care, pentru Emily Blunt, a urmat „Jungle Cruise”, unde joacă alături de Dwayne Johnson, filmul având încasări de 114 milioane de dolari pe plan intern.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton