Homepage  / Filme Online / Prime Video

Emily Blunt și Dwayne Johnson, o echipă de succes. Ce film vor face împreună

Emily Blunt și Dwayne Johnson, o echipă de succes. Ce film vor face împreună

de Ioana Maria,

Nici nu s-au stins bine ecourile premierei filmului de aventuri „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise” (2021), lansat pe ecrane pe 28 iulie (în România pe 30 iulie), că Emily Blunt și Dwayne Johnson fac echipă într-un nou film, despre un „Sherlock Holmes feminin”, scrie deadline.com.

În urma unei licitații foarte strânse, studiourile Amazon au achiziționat drepturile pentru noul film de aventuri cu cei doi actori care formează o echipă cu priză la public.

Emily Blunt o va interpreta pe Kate Warne, prima femeie  detectiv din Statele Unite, angajată în 1856 în cadrul agenției Pinkerton. Aceasta a reușit să se impună într-un domeniu rezervat până atunci doar bărbaților și a pregătit calea pentru alte femei care și-au dorit această ocupație atât de dificilă. 

Scenariul viitorului film este scris de Gustin Nash („Youth in Revolt”, „Charlie Bartlett”). Dwayne Johnson este nu doar interpret principal, ci și producător al filmului, alături de Hiram Garcia și Dany Garcia și de Kristina Sorensen Productions. 

Filmul de aventuri „Croazieră în junglă” / „Jungle Cruise”, lansat în cinematografe și pe platforma Disney+, a încasat deja 124 de milioane de dolari la nivel mondial în două săptămâni de la premieră.

Printre succesele recente ale lui Emily Blunt se numără rolurile principale din „Mary Poppins revine” (2018) și cele din franciza foarte apreciată de public „Fără zgomot”. A doua parte a acesteia a avut premiera pe 11 iunie în acest an, numărându-se printre primele lansări din cinematografe de după pandemia de COVID-19. 

Dwayne Johnson a jucat recent în comedia de acțiune „Red Notice”, pe care o vom vedea pe Netflix România începând din 12 noiembrie și unde s-a spus deja că face o echipă grozavă cu Ryan Reynolds și Gal Gadot. De asemenea, îl vom mai vedea la anul în SF-ul de acțiune „Black Adam”, regizat tot de Jaume Collet-Serra, ca și „Croazieră în junglă”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton