Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Emily Burghelea s-a căsătorit. Prima imagine cu ea graviduță, în rochie de mireasă

Emily Burghelea s-a căsătorit. Prima imagine cu ea graviduță, în rochie de mireasă

de Redactia Tvmania

Emily Burghelea și iubitul ei au decis să devină soț și soție înainte să  devină părinți. Astfel, cei doi s-au cununat civil, iar dovadă stă fotografia superbă pe care ea a postat-o pe contul de Instagram.

Emily și Andrei au avut emoții mari, deoarece ei îi era frică să nu cumva să nască în ziua cununiei, din cauza emoțiilor, și de parcă nu era stresul suficient de mare, și-a mai rătăcit și buletinul cu o zi înainte de cununie. Dar până la urmă, lucrurile s-au rezolvat, au devenit soț și soție, iar acum numără zilele până când vor avea un bebeluș. 

Cam trei săptămâni ne mai despart de marea întâlnire cu fetiță noastră. Sincer, simt că au intrat zilele în sac! Mai avem multe de făcut! Îmi doresc că în momentul în care vine acasă totul să fie absolut perfect, să fie o atmosfera liniștitoare și să avem tot ce ne trebuie dar că asta să fie posibil, trebuie să trecem prin foc zilele acestea! Zis și făcut! De dimineață până seară alergăm prin oraș, ba împreună, ba separați. Suntem cam 75% gata cu pregătirile”, a declarat Emily Burghelea pentru Fanatik.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Cine e Emily Burghelea?

Emily Burghelea a fost asistenta Mirelei Vaida, la Acces Direct, și a devenit celebră după ce și-a dat demisia în timpul emisiunii. Înainte de a lucra la Antena 1, ea a participat la ”Bravo, ai stil”, la Kanal D. După ce a plecat de la Acces Direct, Emiliana, căci acesta este numele ei real, și-a făcut un canal de YouTube, dar din păcate nu s-a bucurat de succesul pe care-l aștepta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton