Homepage  / Filme Online / Netflix

„Emily in Paris”, sezonul 4, afectat de greva scenariștilor. Ce se întâmplă cu serialul cu Lily Collins

„Emily in Paris”, sezonul 4, afectat de greva scenariștilor. Ce se întâmplă cu serialul cu Lily Collins
9

de Andra Stana,

„Emily in Paris” este una dintre cele mai iubite serii de pe Netflix, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă sezonul 4. Cu toate acestea, apar zvonuri că producția ar putea fi amânată din cauza grevei scenariștilor de la Hollywood.

Ce se întâmplă cu producția sezonului 4 din „Emily in Paris” (Netflix)

În ultima perioadă, greva scenariștilor de la Hollywood a pus pe pauză mai multe proiecte. Pe listă a apărut și „Emily in Paris”, care ar fi trebuit, în curând, să înceapă filmările pentru sezonul 4.

Producția celui de-al patrulea sezon al serialului „Emily in Paris” va suferi o întârziere din cauza grevei Sindicatului Scenariștilor din America. În acest context, Philippine Leroy-Beaulieu – care o interpretează pe Sylvie, șefa lui Emily (Lily Collins), în serialul de succes de pe Netflix – a confirmat că sezonul 4 din „Emily in Paris” a fost afectat de greva scenariștilor.

Un pic. Așteptăm să se rezolve. Vom vedea cum se rezolvă!”, a răspuns actrița de 60 de ani, pentru Variety, ca răspuns la întrebarea dacă serialul va fi amânat.

Filmările urmau să înceapă în capitala franceză la sfârșitul verii sau la începutul toamnei, dar publicația menționată relatează că acum vor fi amânate cu două luni.

„Emily in Paris”, sezonul 4, afectat de greva scenariștilor. Ce se întâmplă cu serialul cu Lily CollinsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Lily a lăsat să se înțeleagă, recent, că urmează „mai multă dramă” pentru Emily, colegii ei de la firma de marketing și prietenii ei.

Știu doar că, evident, sunt multe lucruri lăsate în coadă de pește și sunt mai multe moduri în care ar putea rezolvate lucrurile. Evident, vor fi mai multe drame, mai multe râsete, mai multă… modă și mai multe călătorii.”, a declarat Lily Collins, citată de Entertainment Tonight.

Lily Collins, despre viitorul serialului „Emily in Paris”

Lily a explicat anterior că i s-a oferit o selecție de finaluri alternative pentru serial. „Apoi mi-am dat seama că erau toate finalurile deodată. Am zis: „Stai așa, e o nuntă și apoi e o nuntă care nu se întâmplă sau această logodnă care se transformă într-o nuntă care se transformă într-o non-nuntă, care se transformă într-un anunț de sarcină, care se transformă în ‘Ce naiba? Ce!””

La vremea respectivă, Emily a recunoscut că, deși ar putea vedea serialul continuând la nesfârșit, viitorul comediei se află în mâinile fanilor. „Totul va continua și va continua și va continua. Dar cred că trebuie să lăsăm oamenii și fanii să se uite la serial și să-l iubească. Și să sperăm că vom putea face mai mult. Așa că… vă rog să vă placă”.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton