Homepage  / Vedete străine

Emily Ratajkowski, adevărul despre viața amoroasă. De ce s-a sărutat pasional cu Harry Styles

Emily Ratajkowski, adevărul despre viața amoroasă. De ce s-a sărutat pasional cu Harry Styles
8

de Roxana Mirea,

Harry Styles și Emily Ratajkowski au fost văzuți sărutându-se în Tokyo. Momentul pasional a devenit viral în mediul online. Recent, Emily Ratajkowski a vorbit despre viața ei amoroasă și a spus care este motivul pentru care s-a sărutat cu cântărețul.

Emily Ratajkowski, despre viața amoroasă

Emily Ratajkowski susține că „încă nu se gândește” la bărbați – chiar și după ce a fost văzută sărutându-se cu Harry Styles, în Tokyo. Ea spune că este singură și a catalogat sărutul pasional dintre ea și artist ca pe un lucru care „s-a întâmplat pur și simplu”.

Există un milion de lucruri nebunești și inexacte care se spun despre relațiile mele”, a declarat modelul pentru Los Angeles Times într-un interviu publicat joi. „Cu siguranță încă nu mă gândesc la băieți. Deși, da. Știi, uneori lucrurile se întâmplă pur și simplu.”

Emily Ratajkowski a făcut pe timida în legătură cu momentul în care ea și Harry Styles s-au sărutat pasional. Totul s-a întâmplat luna trecută în Ariake Arena din metropola japoneză, unde artistul a susținut concerte în cadrul turneului său „Love on Tour”, scrie Page Six.

În înregistrarea video, obținută de Daily Mail, Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, poate fi văzută mângâindu-i obrazul lui Styles în timp ce se sărută, sprijinindu-se de o dubă argintie. În timp ce Styles, în vârstă de 29 de ani, a rămas tăcut în legătură cu momentul care a devenit viral, o sursă a declarat luna trecută pentru Us Weekly că el „a fost întotdeauna foarte atras de Emily”.

2023 Vanity Fair Oscar Party – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Harry Styles și-ar dori o relație cu Emily Ratajkowski

Deși Harry a fost „încântat” să se „cupleze” cu Ratajkowski, persoana din interior a declarat pentru publicație că este posibil ca idila lor să nu meargă mai departe, deoarece ea se bucură de libertatea din viața sentientală, după divorțului de Sebastian Bear-McClard.

Emily nu caută ceva serios”, a declarat sursa. „Încearcă doar să-și trăiască viața de burlăciță și să se distreze”.

Cu toate acestea, Emily dăduse de înțeles anterior că ea și cântărețul ar fi avut o relație de mai mult timp decât știe publicul. „Tocmai am început să mă văd cu cineva pe care cred că îl plac, așa că este diferit”, a spus ea în ediția din 9 martie a emisiunii „Going Mental With Eileen Kelly”, care a fost lansată cu două săptămâni înainte de sărutul dintre ea și Harry.

Ratajkowski are un băiat, pe Sylvester, în vârstă de 2 ani, cu fostul soț, care a fost acuzat recent de comportament sexual nepotrivit și de comportament inadecvat cu adolescente. Harry Styles, la rândul său, s-a despărțit de Olvia Wilde la sfârșitul anului 2022, după doi ani de relație.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton