Homepage  / Știri

Eminem a pierdut cinci ani din cauza drogurilor

Eminem a pierdut cinci ani din cauza drogurilor

de Redactia Tvmania

Rapperul american a luat o pauză de la muzică pentru a lupta cu dependenţa de droguri şi se plânge că nu-şi mai aminteşte multe lucruri din acea perioadă întunecată, anunţă femalefirst.co.uk.

 

„Încerc să înregistrez tot timpul piese noi, pentru că altfel ruginesc. Sunt foarte paranoic în privinţa lipsei de inspiraţie – am trecut prin asta câţiva ani la rând şi aproape că m-a făcut să-mi pierd minţile. Indiferent de cât de mult încercam, nu puteam să mă gândesc la nimic.

 

Pastilele erau vinovate. Îmi distrugeau celulele nervoase. Nu ştiu dacă sună ca şi cum caut să mă scuz, dar o mare parte din memoria mea s-a dus. Ambier (n.r. – sedativ folosit la tratarea insomniei) are efectul ăsta. Mi-a şters cinci ani din viaţă.

 

Eminem (39 de ani) a scris versuri în perioada în care era dependent şi spune că se sperie când vede rezultatele.

 

„Literele sunt dispuse pe toată pagina, de parcă mâna mea cântărea 200 de kilograme. Ţin toate textele într-o cutie, ca să-mi amintesc ce se va întâmpla dacă recidivez”.

 

Eminem îşi aminteşte că a început să aibă probleme cu drogurile în 2002, pe când filma pentru „8 Mile”.

 

„Ziua de lucru pe platourile de filmare avea 16 ore şi existau câteva ferestre în care trebuia să dorm. Cineva mi-a dat Ambien şi m-am făcut praf din prima. Aveam impresia că nu mai pot trăi fără acele pastile.

 

Apoi, când a trecut perioada de eliberare condiţionată (n.r. – in 2003) şi nu mai trebuia să fac analize pentru nimeni, am scăpat hăţurile”.

 

Eminem s-a dezis de droguri în 2007.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton