Homepage  / Vedete / Vedete străine

Eminem, apariție rară alături de fiica lui, Hailie. Cum au fost surprinși cei doi în Los Angeles

Eminem, apariție rară alături de fiica lui, Hailie. Cum au fost surprinși cei doi în Los Angeles

de Andra Stana,

Eminem a fost inclus, în weekend, în Rock & Roll Hall of Fame. Pe 5 noiembrie, în seara evenimentului, fiica artistului, Hailie Jade, și-a susținut tatăl.

În timp ce Eminem a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame, fanul lui numărul 1 fan a fost alături de el. Fiica rapperului, Hailie Jade, a avut o apariție publică rară alături de tatăl ei. Cei doi au fost fotografiați în sală, în timpul ceremoniei care a avut loc pe 5 noiembrie în Los Angeles

Eminem, în vârstă de 50 de ani, a fost recunoscut la categoria artiști interpreți alături de Dolly Parton, Lionel Richie, Duran Duran, Eurythmics, Carly Simon și Pat Benatar și Neil Giraldo ca „artiști care au creat muzică a cărei originalitate, impact și influență a schimbat cursul rock & roll-ului”, potrivit Rock & Roll Hall of Fame. În plus, Harry Belafonte și Elizabeth Cotten au fost distinși cu premiul Early Influence Award, iar Allen Grubman, Jimmy Iovine și Sylvia Robinson au primit premiul Ahmet Ertegun. Judas Priest și Jimmy Jam & Terry Lewis au primit, de asemenea, Premiul de Excelență Muzicală, scrie eonline.com.

https://www.youtube.com/watch?v=HxpT-YvL3_U

Eminem a fost inclus în primul său an de eligibilitate în prestigiosul grup, care cere ca muzicienii să fi lansat primul lor disc cu 25 de ani înainte de a fi incluși. Albumul său de debut, Infinite, a fost lansat în 1996.

Potrivit Billboard, rapperul, cunoscut și sub numele de Marshall Mathers, a interpretat mai multe dintre hiturile sale, printre care „My Name Is”, „Forever” și „Not Afraid”, iar pe scenă i s-au alăturat artiști precum Ed Sheeran și Steven Tyler.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton