Homepage  / Seriale

Emisiunea „Cazuri neelucidate” începe diseară la Discovery

Emisiunea "Cazuri neelucidate" începe diseară la Discovery

de Redactia Tvmania

În această toamnă, Discovery Channel investighează o serie de cazuri şocante şi zguduitoare din întreaga lume în prima serie a emisiunii "Cazuri neelucidate", difuzată  începând de astăzi, 18 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00.

Fiţi alături de oameni de ştiinţă renumiţi, experţi şi martori de la faţa locului care prezintă filmări nemaivăzute până acum şi care  împărtăşesc experienţele pe care le-au trăit.

  • Valentich – La data de 21 octombrie 1978, pilotul Australian Fred Valentich, în vârstă de 20 de ani, a închiriat un avion Cessna 182L cu un singur motor şi a plecat din Melbourne, Australia, într-un zbor de antrenament pe o distanţă de 77 km. În timpul zborului, Valentich a anunţat controlorii de trafic aerian din Melbourne că este însoţit de o aeronavă aflată la aproximativ 300 m deasupra lui. Frederick Valentich şi avionul său nu au mai fost văzuţi de atunci.

 

  • Câinii albaştri din Texas– Din 2005, în Texas au început să fie văzuţi nişte câini bizari, cocoşaţi, fără păr, cu pielea albastră şi ochi albaştri, care atacau şi mutilau vitele şi animalele de fermă. Creaturile au fost fotografiate şi filmate. Un medic texan a împăiat un astfel de cadavru şi l-a expus la el acasă. Existenţa şi originea acestor creaturi rămâne un subiect de dispute aprinse între experţi, iar ultimele informaţii arată că numărul lor creşte.

 

Aceste mistere nerezolvate provin din surse de încredere şi prezintă poveşti cutremurătoare şi dovezi alarmante, care vor face publicul să se gândească dacă aceste dileme şi apariţii neobişnuite sunt reale sau mai ciudate decât ficţiunea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton