Homepage  / Știri / Televiziune

Emisiunea „Mama mea gătește mai bine” aniversează 500 de episoade

Emisiunea „Mama mea gătește mai bine” aniversează 500 de episoade

de Redactia Tvmania

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine, găzduit de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, și de prezentatorul Valentin Sanfira, se află la cel de al șaptelea sezon, iar sâmbătă, 20 octombrie, emisiunea difuzată de Prima TV ajunge la episodul cu numărul 500.

 

500 de episoade “delicioase”, 500 de mame fericite și mândre de aptitudinile culinare ale fiicelor sau fiilor lor, 1000 de preparate gustate și jurizate de maestrul Horia. 500 de episoade pline de zâmbete și de bună dispoziție cu peste 110.000 de ore de filmare și cu concurente venite din toate colțurile țării. Mai mult, Mama mea gătește mai bine are succes și în afara țării, românii plecați peste hotare au venit din Italia, Spania și de la Chișinău să arate ce pot găti pentru a câștiga laudele juratului Horia. Și premiile au fost pe măsură în cele 500 de episoade pentru că s-au acordat, în total,  750.000 de lei.

Maestrul Horia Vîrlan a declarat că au sărbătorit cele 500 de episoade de Mama mea gătește mai bine deschizând o sticlă de șampanie și mâncând tort. Toți cei care formează echipa emisiunii s-au felicitat între ei pentru realizarea imensă pe care au atins-o și s-au veselit în continuare ca și până acum.

“Toți am devenit prieteni între timp”, a mai declarat Horia.

Echipa Mama mea gătește mai bine este pregătită pentru încă cel puțin 500 de episoade care să pună concurenții pe jar, în care aceștia să se confrunte contra cronometru, fiind, în același timp, emisiunea culinară cu un apetit crescut pentru show. Așadar, urmăriți în continuare competiția culinară Mama mea gătește mai bine, de luni până sâmbătă, de la 19.30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton