Homepage  / Știri / Televiziune

Emisiunea prezentată de Mircea Radu, „Ie, Românie”, a ajuns la final mai devreme

Emisiunea prezentată de Mircea Radu, „Ie, Românie”, a ajuns la final mai devreme

de Redactia Tvmania

Emisiunea „Ie, Românie”, prezentată de Mircea Radu, s-a încheiat mai devreme,  după numai şapte ediţii, anunţă prin intermediul unui comunicat postul de televiziune Antena1.

 

 

Emisiunea „Ie, Românie“, prezentată de Mircea Radu, s-a oprit, vineri seara, după şapte ediţii, fără  Marea Finală şi fără marele premiu de 20.000 de euro anunţat.

Potrivit site-ului Pagina de Media unul din motivele pentru care postul de televiziune a luat această decizie, se datorează audiențelor mici. Lansat iniţial cu două ediţii pe sătpămână, joia şi vinerea reality-show-ul a pus Antena 1 pe locul trei în audienţe, cu cifre sub media postului, mai notează sursa citată.

 

 În plus, şi regiunile istorice vizitate au fost mai puţine. Dacă la început, Mircea Radu şi membrii juriului ar fi trebuit să ajungă în nouă regiuni istorice, în final au rămas doar şapte: Maramureş, Bucovina, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Moldova şi Crişana. În Banat şi Dobrogea show-ul nu a mai ajuns. Producţia emisiunii a fost oprită.

Așadar, vineri, în finala “Ie, Românie” – Crișana, au urcat pe scenă cele mai frumoase fete și cei mai talentați localnici din regiune, descoperiți de Margherita de la Clejani și Cezar Ouatu, în localitățile Dobrești, Pomezeu și Roșia, din județul Bihor.

Cu această ediție, caravana „Ie, Românie”, condusă de Micea Radu, și-a încheiat misiunea de redescoperire a frumuseții satului românesc. 14 vedete au colindat în lung și-n lat sate din toate colțurile țării și au scos la iveală fete mândre, talente autentice, tradiții și obiceiuri. A fost o călătorie în România adevărată și profundă, o încercare de întoarcere a românilor la tradițiile satului adevărat.

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton