Homepage  / Vedete româneşti

Emisiunea „Românii au talent” a câștigat premiul TVMania 2022 pentru „Cel mai bun talent-show”. Declarațiile făcute de Pavel Bartoș

Emisiunea „Românii au talent” a câștigat premiul TVMania 2022 pentru „Cel mai bun talent-show”. Declarațiile făcute de Pavel Bartoș
10

de Roxana Mirea,

La Gala de decernare a Premiilor Tvmania, ediția 2022, emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV a fost desemnată câștigătoarea categoriei pentru „Cel mai bun talent-show”. Cel care a urcat pe scenă și a ridicat premiul în numele echipei a fost Pavel Bartoș. Iată ce declarații a făcut prezentatorul TV și ce a spus despre Smiley.

Declarațiile lui Pavel Bartoș de la gala Premiilor Tvmania 2022

Campania Premiile TVmania 2022 s-a terminat marţi seară, pe 15 noiembrie, cu ultimul act: gala de premiere a câştigătorilor. Spectacolul, prezentat de gazda Alex Grecu, a adunat vedete, reprezentanţi ai presei şi fani TVmania într-o seară specială, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.

Emisiunea „Românii au talent” de la Pro TV a fost desemnată câștigătoarea categoriei pentru „Cel mai bun talent-show”, iar Pavel Bartoș a urcat pe scenă pentru a ridica premiul, în numele echipei.

„Felicitări ʺRomânii au talentʺ pentru 13 magic, pe care l-am filmat și o să-l vedeți la televizor. Dar de fapt, aici vreau să mulțumesc echipei. Sunt peste 200 de oameni care muncesc zi de zi, nu doar atunci când filmăm noi, cei care suntem la platou. Ei… timp de un an de zile caută talente, caută să fie bine, muncesc din plin, umblă, lucrează de le sar capacele… ca noi cei care suntem în fața ecranelor să fim atât de bine. Iar voi cei de acasă să ne votați.

Felicitări și celorlalți jurați. Felicitări lui Mihai Bobonete, felicitări lui Dragoș Bucur că uite atât de bine s-au integrat in a noastră echipă”, a declarat Pavel Bartoș la gala Premiilor Tvmania 2022.

Premiile-TVMania-2022-59-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pavel Bartoș, despre Smiley, la gala Premiilor Tvmania 2022

Desigur, Pavel Bartos l-a adus în discuție și pe prietenul lui, Smiley, alături de care prezintă emisiunea „Românii au talent”. Actorul a spus că acesta are acum un motiv întemeiat pentru care a lipsit de la eveniment. Pavel Bartoș a declarat că Smiley a rămas să aibă grijă de fiica lui și a Ginei Pistol și a adăugat într-o notă amuzantă că artistul „a înțeles că nu barza aduce copiiiʺ.

Vreau să-i mulțumesc lui… care de 13 ani îmi este prieten. Nu este aici, dar este ca și cum ar fi, pentru că întrebarea cea mai des care mi se pune este ʺDar pe Smiley unde l-ai lăsat?ʺ. Acum în sfârșit am un motiv clar să spun ʺL-am lăsat acasă, are grijă de copil. În sfârșit… a înțeles că nu barza aduce copiiiʺ, a mai spus Pavel Bartoș.

emisiunea-romanii-au-talent-a-castigat-premiul-tvmania-2022-pentru-cel-mai-bun-talent-show.-declaratiile-facute-de-pavel-bartos-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 10

Foto: Dumitru Angelescu / Eli Driu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton