Homepage  / Televiziune

Reacția Prima TV după ce Dragoș Pătraru a anunțat că emisiunea Starea Nației iese din grila televiziunii

Reacția Prima TV după ce Dragoș Pătraru a anunțat că emisiunea Starea Nației iese din grila televiziunii
6

de Andra Stana,

Dragoș Pătraru a anunțat miercuri seară, 19 aprilie, că „Starea Nației” iese din grila Prima TV, după cinci ani. Realizatorul emisiunii a explicat care au fost motivele din spatele acestei decizii într-un videoclip de 12 minute, publicat pe YouTube.

„Dincolo de frecuşurile inerente, inclusiv editoriale, care-s normale, mai ales în cazul unei emisiuni care-şi ia toată libertatea posibilă şi uneori chiar mai mult decât atât, am decis să scoatem emisiunea de la TV”, a anunțat Dragoş Pătraru în videoclipul postat pe contul de YouTube „Starea Nației” și preluat apoi de Pagina de Media.

În ceea ce privește motivul care a dus la această decizie radicală, care a luat pe toată lumea prin surprindere, Dragoș Pătraru a recunoscut că, în final, s-a ajuns la rezilierea contractului „pentru neplată”.

Reacția Prima TV

Emisiunea Starea Nației dispare de la TV. Dragoș Pătraru, primele declarații despre motivul despărțirii de Prima TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Relaţia comercială dintre cele două firme a devenit una toxică, în sensul că noi livram marfa la zi, fără nicio întârziere, iar clientul nostru nu plătea marfa livrată la timp, acumulând întârzieri pe care noi nu le puteam accepta. Astfel, între a avea în continuare emisiune la televizor şi stima de sine, pe care aproape că o pierdusem, am ales să salvez stima de sine”, a mărturisit Dragoș Pătraru.

“Respectăm decizia lui Dragoș Pătraru. Le mulțumim pentru cei cinci ani de colaborare, lui și echipei, și le urăm succes”, au transmis reprezentanții televiziunii Prima TV.

Unde poate fi văzută Starea Nației, după scoaterea de pe postul Prima TV

În perioada următoare, „Starea Naţiei” va putea fi urmărită în fiecare zi, fără costuri, pe canalul de YouTube al emisiunii, a mai menționat realizatorul.

Starea Nației, care a fost creată de Dragoș Pătraru în februarie 2013, a început să fie găzduită de Prima TV în august 2018. Acesta este cel de-al patrulea post TV pe care a putut fi urmărită emisiunea, după România TV, TVR, Digi 24, TVR.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton