Homepage  / Știri

„Superspeed”, cu Tudor Bratu și Costin Giurgea, începe sâmbătă la Pro TV

„Superspeed”, cu Tudor Bratu și Costin Giurgea, începe sâmbătă la Pro TV

de Redactia Tvmania

Începând de săptămâna aceasta, sâmbăta, de la 10:30, Tudor Bratu și Costin Giurgea aduc „Superspeed” la Pro TV. Pe scurt, în noua emisiune se vor afla în prim-plan aventurile cu mașini puternice, dar nu vor lipsi nici testele comparative cu mașini accesibile, nici vedetele care nu au foarte multe lucruri în comun cu industria auto.

costin-giurgea-si-tudor-bratu

Potrivit unui comunicat Pro TV, sâmbăta aceasta, pe 12 noiembrie, Costin și Tudor vor prinde răsăritul la mare și apusul pe cea mai înaltă șosea din România, totul în aceeași zi, cu ajutorul unei mașini cu motor V8 și 510 CP.

Tot în această ediție, vom vedea un test comparativ între o mașină franțuzească și una nemțească, din același segment, cu caracteristici asemănătoare, echipări de top plus câteva opționale. De la 10:30, vom afla care dintre ele este câștigătoare și la ce capitole stă mai bine.

Invitata primei ediții „Superspeed” va fi Lili Sandu, care va avea parte de o experiență de neuitat pe circuit, cu o mașină condusă de Giurgea și Bratu, iar aceasta va da verdictul la final: pe care dintre cei doi îl preferă la volanul mașinii în care ea este pasager.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Pro TV anunță o emisiune nouă, „Super Speed”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton