Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Emisiunea „Visuri la cheie” (Pro TV) a câștigat premiul TVmania pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”. Ce a declarat Cristina Joia despre trofeu

Emisiunea „Visuri la cheie” (Pro TV) a câștigat premiul TVmania pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”. Ce a declarat Cristina Joia despre trofeu
18

de Andra Stana,

„Visuri la cheie”, emisiune din grila Pro TV, a primit aseară o distincţie importantă la Gala Premiilor TV Mania 2022, eveniment anual care premiază performanţa în televiziune. Iată ce au declarat membrii echipei de la „Visuri la cheie” pe scena Teatrului Național din București.

În cadrul galei de decernare a Premiilor Tvmania, cea de-a 21-a ediție, a avut loc aseară la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, iar printre câștigători s-a regăsit și producția Pro TV, „Visuri la cheie”

Emisiunea „Visuri la cheie” a fost premiată cu trofeul pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”.

Cristina Joia: „Vreau să mulțumesc familiilor”

Vreau să mulțumesc foarte mult și echipei, pentru că sunt foare mulți, nu doar cei care suntem aici, sunt atâția în spatele camerelor. Și, nu în ultimul rând familiilor, pentru că fără emoția lor și fără ce ne învață și ce ne transmit ei, emisiunea asta nu ar fi atât de autentică și puternică. Vă mulțumim”, a declarat Cristina Joia.

Emisiunea „Visuri la cheie” (Pro TV) a câștigat premiul TVmania pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Le mulțumim tuturor celor care ne urmăresc în fiecare miercuri de la 21.30 și celor care ne-ați votat. Noi, cei din «Visuri la cheie» facem tot ce putem ca să facem oamenii fericiți, să scriem povești de viață și să nu uităm că facem arhitectură, facem oamenii fericiți prin creațiile noastre. Mulțumim frumos”, a declarat Andra Marinescu pe scenă, aseară, când a primit premiul TVmania pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți”.

Nu în ultimul rând, Alex Gavrilescu a menționat, în scurtul speech prezentat pe scena de la Premiile TVmania 2022, că „important ar fi să ținem minte că nu este doar o emisiune în care ajutăm”. Vedeta „Visuri la cheie” a explicat că este vorba de un show în care „aducem în ochii telespectatorilor oameni care luptă, care depășesc niște greutăți, peste care poate foarte mulți dintre noi nu am trece. Cred că asta e cel mai valoros la emisiune. Și, în primul rând, le mulțumim pentru curajul de a ne scrie”.

Foto: Dumitru Angelescu, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton