Homepage  / Știri / Televiziune

Emisiunea „Vorbește lumea” va avea două ediții speciale de Paște

Emisiunea „Vorbește lumea” va avea două ediții speciale de Paște

de Redactia Tvmania

În Vinerea Mare și în a doua zi de Paște, Adela Popescu și Cove le-au pregătit telespectatorilor un program special la Vorbește lumea! Astfel, telespectatorii vor avea parte de bună-dispoziție, de muzică și cântec de dimineață!

 

Mâine, în Vinerea Mare, părintele Vasile Ioana vorbește despre importanța acestei sărbători, despre postul negru care se ține în această zi, despre patimi și lucrurile pe care ar trebui să le facă orice bun creștin. Părintele ne va vorbi și despre miracolele care s-au întâmplat în apropierea Paștelui, de-a lungul istoriei. Irina Loghin și Corina Chiriac povestesc ce miracole au trăit în călătoriile lor la Ierusalim și cum le-au transformat aceste experiențe. Andreea Bănică povestește despre apropierea de Dumnezeu și despre importanța sărbătorilor petrecute în sânul familiei, bucuria celor mici.

Luni, în a doua zi de Paște, familia este pe primul loc la „Vorbește lumea!” Andreea Ibacka vine în platoul emisiunii alături de mama ei, Simona pentru a ne povesti despre copilărie și năzbâtii, despre ginerele Cabral și nepoții pe care îi așteaptă. Jorge ne vorbește despre relația pe care o are cu fiica soției sale din prima căsătorie. Mihaela Cernea vine în platou împreună cu tatăl ei, Misu Cernea, fratele ei, Vlad și cei doi copii, iar Randi ni-l prezintă pe fratele lui, Alexandru și ne povestesc despre ei, copilărie, sărbători petrecute în familie.

 

Telespectatorii sunt invitați să descopere ce Vorbește lumea în zile de sărbătoare!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton