Homepage  / Știri

Emma Răducanu, numită Personalitatea Sportivă a anului 2021. De ce a lipsit de la decernarea premiului

Emma Răducanu, numită Personalitatea Sportivă a anului 2021. De ce a lipsit de la decernarea premiului
6

de Andra Stana,

După o creștere ieșită din comun a celebrității în 2021, Emma Răducanu a câștigat anul acesta premiul BBC Sports Personality of the Year. Sportiva de 19 ani a reușit să obțină trofeul la ceremonia de premiere de la Media City UK în Salford duminică seara. Pe locul doi este Tom Daley, în timp ce locul trei este ocupat de Adam Peaty.

Motivul pentru care Emma Răducanu a lipsit de la decernare

Deși a fost marea câștigătoare a BBC Sports Personality of the Year, tânăra de 19 ani nu a putut fi în studioul din Salford pentru a ridica trofeul. Tenismena se află în Abu Dhabi. Aici, ar fi trebuit să participe la un turneu de expoziție înainte de noul sezon. Cu toate acestea, Emma Răducanu a fost testată pozitiv cu Covid săptămâna trecută, scrie avantaje.ro.

În consecință, Răducanu a apelat la platformele online din camera ei de hotel din Orientul Mijlociu, unde celebrul ei zâmbet radiant a înseninat seara.

„Mulțumesc, este o onoare doar să fiu printre nominalizați. Felicitări tuturor pentru realizările lor. Este o onoare să mă număr printre câștigători. Mă bucur și pentru tenisul britanic și că am reușit să obținem acest premiu. Mulțumesc tuturor fanilor, anul acesta a fost absolut nebunesc. Energia din acest an când am jucat la Wimbledon în fața publicului meu de acasă a fost ceva ce nu am mai simțit până acum. Vreau să mulțumesc și echipei mele. Felicitări și celorlalte echipe nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat tânăra jucătoare de tenis, scrie The Sun.

Emma-Raducanu-numita-Personalitatea-Sportiva-a-anului-2021.-De-ce-a-lipsit-de-la-decernarea-premiului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cine este Emma Răducanu

Emma Răducanu a fost prima britanică care a câștigat unul dintre turneele majore de când Virginia Wade a gustat gloria la Wimbledon în 1977. De asemenea, ea a devenit și cel mai tânăr campion de Grand Slam de când Maria Sharapova a câștigat titlul în sud-vestul Londrei în 2004, la vârsta de 17 ani, mai scrie sursa citată.

Luna viitoare, Emma Răducanu va participa la Australian Open. Turneul începe luni, pe 17 ianuarie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton