Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emma Stone este „încântată” să devină mamă. Noi detalii despre sarcina actriței

Emma Stone este „încântată” să devină mamă. Noi detalii despre sarcina actriței

de Redactia Tvmania

Emma Stone este „foarte încântată” de sarcina sa, deoarece sursele spun că „abia așteaptă” să devină mamă pentru prima dată și „și-a dorit întotdeauna o familie”, relatează femalefirst.co.uk. 

Actrița este însărcinată cu primul ei copil și se pare că în perioada pandemiei s-a și căsătorit cu partenerul ei de viață: 

„Este foarte încântată de sarcină și de ceea ce va urma”, a declarat o sursă pentru site-ul E!. Aceasta a adăugat și că Emma se bucură de faptul că nu a fost nevoită să muncească în această perioadă. „Întotdeauna și-a dorit o familie și de-abia așteaptă să devină mamă. Se simte foarte norocoasă fiindcă a avut șansa să rămână acasă în această perioadă și nu a fost nevoită să lucreze zile lungi pe platourile de filmare.”

Cu toate acestea, Emma Stone a rămas activă, petrecându-și mult timp în natură.

„Adoră să fie aproape de ocean și să își petreacă timpul în aer liber”, a declarat sursa.

Același lucru l-a confirmat și o altă persoană apropiată actriței, care într-un interviu acordat site-ului US Weekly, a mărturisit că Emma „arată grozav, este sănătoasă și strălucește. Este mereu activă și face exerciții în fiecare zi.”

 

 

Emma și Dave au anunțat că s-au logodit în decembrie 2019, la doi ani după ce au început să se întâlnească și surse apropiate celor doi au confirmat că în septembrie că s-au căsătorit. O persoană din interior a explicat anterior că relația cuplului prosperă datorită sprijinului și respectului reciproc.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton