Homepage  / Vedete străine

Emma Thompson, complexată de o parte din corpul ei. Ce spune despre operațiile estetice

Emma Thompson, complexată de o parte din corpul ei. Ce spune despre operațiile estetice
7

de Roxana Mirea,

Emma Thompson are 62 de ani, dar și-a păstrat frumusețea naturală. Recent, celebra actriță a vorbit despre procesul de îmbătrânire și a dezvăluit care este partea din corpul ei de care este nemulțumită. Pe de altă parte, Emma Thompson a spus că nu este de acord cu operațiile estetice și și-a argumentat răspunsul.

Ce parte din corpul ei o complexează pe Emma Thompson

Emma Thompson a vorbit despte felul în care se raportează la îmbătrânire. În acest context, celebra actriță a mărturisit că este complexată de coapsele ei. Emma a declarat și faptul că relația cu mama ei și cu fiica sa o influențează în timpul schimbărilor aduse odată cu vârsta. Aceasta are o relație specială cu mama ei, Phyllida, în vârstă de 89 de ani, și cu fiica ei Gaia, în vârstă de 22 de ani.

Într-un interviu publicat de The Guardian, Emma Thompson a spus că ambele îi afectează propria imagine de sine, că este „recunoscătoare” pentru corpul ei, dar este „deprimată” din cauza coapselor sale, potrivit filmnow.ro.

În loc să mă întristez pentru îmbătrânirea mamei, în loc să invidiez tinerețea fiicei mele, constat că sunt încurajată și calmată pe rând. Sunt recunoscătoare că încă mai pot urca un deal și sunt deprimată din cauza coapselor mele”, a declarat Emma Thompson.

Emma ThompsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Emma Thompson, împotriva operațiilor estetice

Emma Thompson se consideră norocoasă că s-a bucurat de „luxul miraculos” de a trăi în pandemie atât cu mama, cât și cu fiica ei. Aceasta a spus că a trăi între ele este un „amestec de bucurie și durere”, adăugând că fiica ei „tună” de energie.

În ceaa ce privește operațiile estetice, Emma a vorbit în urmă cu ceva timp despre cum este să fii o actriță la vârsta de 60 de ani, spunând că este împotriva intervențiilor de acest fel. Ea își promova filmul „Good Luck To You, Leo Grande”, unde interpretează rolul unei femei de 60 de ani care angajează un tânăr escort masculin.

„De ce ți-ai face asta, pur și simplu nu înțeleg. Cred că, sincer, să te tai într-un loc și să-ți pui în altul pentru a evita să arăți ceva, adică îmbătrânirea, ceea ce este complet natural, este o formă de psihoză colectivă. Chiar cred că este un lucru foarte ciudat de făcut”, a declarat Emma Thompson. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton