Homepage  / Vedete / Vedete străine

Emma Watson a explicat de ce a refuzat rolul din „La La Land”

Emma Watson a explicat de ce a refuzat rolul din „La La Land”

de Redactia Tvmania

Înainte să bată palma cu Emma Stone și Ryan Gosling pentru „La La Land”, regizorul Damien Chazelle s-a gândit la Emma Watson și Miles Teller. Actrița din „Harry Potter” și actorul din „Whiplash” au refuzat, așa că regizorul a schimbat distribuția. Câteva luni mai târziu, muzicalul a devenit un fenomen și Emma Stone a câștigat Oscarul.

Ceva regrete? Întrebarea a fost pusă de „Entertainment Weekly”, iar actrița Emma Watson a explicat că deja se pregătea pentru „Frumoasa și Bestia” și nu voia să facă naveta între cele două producții.

„Este frustrant să-ți vezi numele atașat de proiecte pentru care nu au fost decât niște discuții, fără să fie nimic semnat. Este exact situația de față. Am acceptat rolul din «Frumoasa și Bestia» cu multă vreme în urmă. Cu ani în urmă au început discuțiile, iar semnarea contractului cu Disney a avut loc cu câteva luni înainte de oferta de la «La La Land».

Știam că nu pot face acest film fără să mă pregătesc. Trebuia să învăț să urc pe un cal, să dansez, să cânt… Am repetat bucățile mele vreme de trei luni. Nu puteam să mă parașutez așa dintr-un film în altul”, a explicat Emma Watson.

Ironia sorții, Ryan Gosling a pățit-o invers! A fost îmbiat cu rolul Bestiei din „Frumoasa și Bestia”, dar a semnat pentru partitura din „La La Land”.

Oricum, dacă Emma Watson a făcut alegerea cea bună, vom vedea din 17 martie, când „Frumoasa și Bestia” va avea premiera în România. Puteți vedea trailer-ele producției aici:

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton