Homepage  / Știri

Emma Watson se simte claustrofobă în Marea Britanie

Emma Watson se simte claustrofobă în Marea Britanie

de Redactia Tvmania

Emma Watson a decis să urmeze o facultate în Statele Unite, pentru că nu credea că s-ar fi putut concentra la studiu dacă rămânea în Marea Britanie.

Ea s-a înscris la Universitatea Brown din SUA, după ce a avut sentimentul că este „claustrofobă”. Asta deși toată lumea se aștepta ca actrița din „Harry Potter” să ocupe unul din locurile de la prestigioasa universitate Cambridge, scrie femalefirst.co.uk.

Emma Watson a spus „nu” facultății din Marea Britanie tocmai ca să aibă șansa la o viață „normală”, cel puțin o vreme.

„Deodată m-am simțit claustrofobă. M-am gândit că nu pot să stau aici, nu voi fi în stare să mă concentrez, nu voi fi lăsată în pace”, a explicat tânăra actriță.

„Nu vreau ca decizia mea să fie văzută ca ceva negativ, ca și cum aș fugi sau ceva de genul ăsta. Cred că aveam nevoie să cunosc oameni de vârsta mea și să am parte de normalitate”, a declarat interpreta personajului Hermione din franciza „Harry Potter”.

Intre timp, Emma Watson a pus pe pauză studiile, cu scopul de a avea timpul necesar promovării ultimei părți din filmul care a consacrat-o.

„Făceam naveta între Statele Unite și Marea Britanie pentru a-mi îndeplini angajamentul față de franciza „Harry Potter” și nu era în regulă. Sunt doar un om”, a explicat Emma.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton