Homepage  / Știri

Emma Watson vrea să se distreze

Emma Watson vrea să se distreze

de Redactia Tvmania

Actriţa din seria „Harry Potter”, care studiază literatura engleză la Universitatea Brown din SUA, recunoaşte că uneori vrea să ia o pauză de la munca şi studii pentru a se distra, relatează femalefirs.co.uk.

„Am nevoie să mă distrez, la fel ca orice persoană de vârsta mea! Lucrez tot timpul. Sunt dependentă de muncă. Capul meu are nevoie de odihnă”, spune Emma Watson (20 de ani).

„Nu pot să am o zi obişnuită, pentru că sunt prinsă între două vieţi diferite. Într-o zi filmez, în următoarea mă duc la colegiu, în altă zi sunt acasa, apoi fac design de haine. Nu am zile obişnuite”.

Vedeta britanică regretă că a luat viaţa prea în serios şi îi îndeamnă pe fanii ei să se bucure de viaţă.

„Cred că trebuie să fii tu însuţi, pentru că, în caz contrar, ai să te abaţi de la calea ta, iar rezultatele nu vor fi prea plăcute. Nu lua viaţa prea în serios, aceasta a fost una dintre cele mai mari greşeli pe care le-am făcut”.

Pe de altă parte, Emma Watson se bucură că a ales să combine cariera de actriţă cu studiile, pentru că vroia să experimenteze o viaţă normală: „Educaţia este foarte importantă. Îmi place să învăţ. Am vrut să am o experienţă normală şi o viaţă în afara industriei de divertisment”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton